Κι όμως αυτή η star είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως αυτή η star είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός

Και δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου

Είναι μία από τις ηθοποιούς που λατρεύουμε τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και για τις εμφανίσεις που μας χαρίζει κάθε φορά που κάνει μία επίσημη έξοδο. Σε κάθε διοργάνωση βραβείων την ξεχωρίζουμε πάντα στις καλοντυμένες της βραδιάς και πιστεύουμε αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται και να αλλάζει χαρακτήρα και εμφάνιση και να μην την καταλαβαίνουμε και αυτό είναι αναμφίβολα στα πλεονεκτήματα μιας ηθοποιού. Αυτήν τη φορά ομολογούμε πως ούτε κι εμείς την καταλάβαμε με την πρώτη ματιά και σίγουρα κι εσύ δυσκολεύτηκες κάπως.

Ίσως λίγο από τα μάτια της να καταλάβεις ποια star κρύβεται κάτω από αυτό το make up look, όμως θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να την ανακαλύψεις. Ας μην σε ταλαιπωρούμε άλλο όμως και ας σου αποκαλύψουμε πως η εικονιζόμενη δεν είναι άλλη από την Nicole Kidman. Απίστευτο; Η 50χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία και πρωταγωνιστεί (Destroyer ο τίτλος αυτής) και πραγματικά εάν δεν βλέπαμε γραμμένο το όνομα της, ακόμη θα αναρωτιόμασταν ποια είναι.

48DD300B00000578 0 image m 92 1517715681528

Η Αυστραλιανή ηθοποιός υποδύεται μία αρκετά μεγάλη γυναίκα, την Erin Bell και το make up και hair look της, ήταν αυτά που πραγματικά την έκαναν αγνώριστη. Δεν την έχουμε συνηθίσει βλέπεις με τόσο κοντά και σκούρα μαλλιά.

Δες τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Εκθαμβωτική! Η Angelina Jolie έκανε την πιο sexy εμφάνιση της χρονιάς