Kylie Jenner: Είναι αυτό το όνομα της κόρης της; Τα στοιχεία που το αποδεικνύουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kylie Jenner: Είναι αυτό το όνομα της κόρης της; Τα στοιχεία που το αποδεικνύουν

Οι fans μαντεύουν το όνομα της κόρης της και το διαδίκτυο παίρνει φωτιά

Ένα είναι το γεγονός που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και αυτό δεν είναι άλλο από την γέννηση της κόρης της Kylie Jenner. H 20χρονη star κατάφερε να κρατήσει κρυφή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλούς μήνες την εγκυμοσύνη της -με εξαίρεση την τελευταία εβδομάδα- και αυτό είναι σίγουρα προς τιμήν της.

Το βράδυ -για εμάς- της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου η Kylie ανακοίνωσε μέσω του Instagram account της πως γέννησε, ενώ κοινοποίησε κι ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που δείχνει την εγκυμοσύνη της όλους αυτούς τους μήνες. Μέσα λοιπόν σε αυτό το βίντεο, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πιθανότατα μαρτυρούν το όνομα της κόρης της και οι fans της star βρίσκονται σε «σύγχυση».

48E6A0F200000578 5353117 Ringing the changes Kylie also shared this ring picture on socia a 53 1517834844273

Η Kylie Jenner στο βίντεο αυτό εμφανίζεται σε πολλά σημεία να φορά ένα περιδέραιο με πεταλούδες, ενώ και στο δωμάτιο της μικρής υπάρχουν παντού πεταλούδες. Έπειτα από όλα αυτά τα στοιχεία όλοι οι fans της πιστεύουν πως το όνομα της νεογέννητης κόρης της Kylie δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από Butterfly. Να σου θυμίσουμε επίσης πως τόσο εκείνη, όσο και ο Travis Scott έχουν κάνει ένα ίδιο τατουάζ που απεικονίζει μία μικρή πεταλούδα.

Τα στοιχεία το φωνάζουν. Εσύ ακόμη να πειστείς;

Διάβασε ακόμη:

Άρχισαν τα παρατράγουδα; Τα πρώτα επικριτικά σχόλια για την Kylie Jenner και την κόρη της

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της Kylie Jenner

Το baby shower της Kylie Jenner τώρα στη δημοσιότητα