Αυτή η δήλωση του Jamie Dornan σίγουρα θα σε ταράξει κι εσένα

Αυτή η δήλωση του Jamie Dornan σίγουρα θα σε ταράξει κι εσένα

Mr. Grey σαν να μη μας τα λέτε καλά

Σε λίγες ημέρες το Fifty Shades Freed κάνει πρεμιέρα και εμείς ανυπομονούμε πως και πως για να δούμε το τρίτο και τελευταίο μέρος της ταινίας που αγαπήσαμε. Ο Christian Grey και η Anastasia Steele μας έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το δούμε παραπάνω από μία φορές. Μέχρι τότε εμείς βλέπουμε και ξαναβλέπουμε το trailer της ταινίας και διαβάζουμε τις συνεντέυξεις που δίνουν οι ηθοποιοί κατά την διάρκεια της προώθησης.

Η τελευταία δήλωση όμως του Jamie Dornan μας τάραξε αρκετά και σχεδόν αρνούμαστε να την πιστέψουμε. Ο sexy ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ITV's Lorraine την Δευτέρα και ενώ μιλούσαν για την ταινία, ρωτήθηκε εάν μετά το τέλος του Fifty shades freed εκείνος τελειώνει με την συγκεκριμένη παραγωγή. Ο 35χρονος ηθοποιός τότε είπε κάτι που καθόλου δεν μας άρεσε. "Νομίζω πως ναι δεν υπάρχει άλλο βιβλίο, έχουμε κάνει και τα τρία. Εκτός και αν η Errica γράψει κι άλλα οπότε τότε θα είμαι μεγάλος για κάτι τέτοιο".

Για να στο εξηγήσουμε καλύτερα σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, ο κούκλος Jamie μόλις μας ξεκαθάρισε, πως σε ενδεχόμενη συνέχεια του Fifty Shades of Grey στο μέλλον εκείνος δεν θα επιστρέψει στο cast, γιατί θα είναι πολύ μεγάλος για να πρωταγωνιστήσει σε κάτι τέτοιο. Jamie, να ξεκαθαρίσουμε κάτι, αφενός δεν συμφωνούμε καθόλου με αυτήν σου την απόφαση, αφετέρου ακόμη και στα 40 σου θα είσαι ένας πολύ sexy άντρας. Μήπως λοιπόν να το ξανασκεφτείς;

Διάβασε και αυτό:

Η απίστευτη δήλωση του Jamie Dornan που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Fifty Shades Freed: Δες τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του