Προβλήματα; Ο τσακωμός της Kylie Jenner με τον Travis που τους φέρνει ένα βήμα από τον χωρισμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Προβλήματα; Ο τσακωμός της Kylie Jenner με τον Travis που τους φέρνει ένα βήμα από τον χωρισμό

Τι συνέβη και ο Travis Scott έφυγε έξαλλος από το σπίτι της;

Τι και αν έχει γίνει μανούλα εδώ και περίπου μία εβδομάδα; Η Kylie Jenner φαίνεται πως δεν πρόκειται να ηρεμήσει ποτέ, αφού ακόμη και ο ερχομός της κόρης της δεν μπόρεσε να φτιάξει τα πράγματα στην σχέση της με τον Travis Scott. Καιρό τώρα ακούγεται πως ο rapper παραμελεί την 20χρονη star και πως δεν τα πάνε καλά, όμως καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Κι ενώ κανείς θα περίμενε τώρα που έγιναν γονείς να είναι πιο δεμένοι και αγαπημένοι οι δυο τους τσακώθηκαν άσχημα, με τον Travis να φεύγει έξαλλος από το σπίτι της στο Calabasas σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life. Κι ενώ η αιτία του τσακωμού δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως εκείνος έμοιαζε πολύ νευριασμένος.

«Ο Travis άφησε την Kylie και το μωρό τους και έφυγε για το σπίτι του σε έξαλλη κατάσταση, οδηγώντας απρόσεκτα, τρέχοντας πολύ και γενικά φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος με ό,τι είχε μόλις συμβεί με την Kylie», αναφέρει η πηγή. Αυτό είναι αλήθεια πως δεν είναι και πολύ καλό για την σχέση τους, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως ξαφνιαστήκαμε κιόλας με τον τσακωμό τους.

Μπορεί ο Travis στο βίντεο να παρουσιάστηκε ως ένα πολύ περήφανος μπαμπάς, αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησαν πληροφορίες που τον θέλουν να λέει στην Kylie πως δεν μπορεί και δεν πρόκειται να γίνει το μοντέλο πατέρα που εκείνη ονειρεύεται. Και απ’ ότι φαίνεται μάλλον δεν θα γίνει και ο σύντροφος που εκείνη χρειάζεται. Πιστεύεις κι εσύ πως θα χωρίσουν σύντομα;

Διάβασε ακόμη:

Kylie Jenner: Είναι αυτό το όνομα της κόρης της; Τα στοιχεία που το αποδεικνύουν