Σα να μην πέρασε μια μέρα: Η star είναι πλέον 43 ετών και δεν έχει μεγαλώσει καθόλου

Σα να μην πέρασε μια μέρα: Η star είναι πλέον 43 ετών και δεν έχει μεγαλώσει καθόλου

Ο χρόνος δεν την αγγίζει

Πόσο ωραίο θα ήταν να είσαι 40 ετών (και βάλε) και να μην δείχνεις ούτε για 30, όπως μερικές stars του Hollywood; Σίγουρα μοναδικό και όχι ακατόρθωτο. Όχι πάντα τουλάχιστον. Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα ερωτήματα μας βασανίζουν από την στιγμή που είδαμε την διάσημη τραγουδίστρια σε μία σπάνια εμφάνιση της, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η έκφραση «σα να μην πέρασε μια μέρα», ίσως είναι ελάχιστη για να περιγράψει το πόσο όμορφη παραμένει αυτή η γυναίκα. Η Natalie Imbruglia βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Lorraine και ήταν απλά πανέμορφη. Η star διανύει το 43ο της ηλικίας της και είναι ακόμη όπως ακριβώς την θυμάσαι στο video clip του «Torn»: υπέροχη και πανέμορφη.

Εικοσιένα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού που ακούγαμε στην εφηβεία μας, η Natalie Imbruglia δείχνει τουλάχιστον 20χρόνια νεότερη και αυτό δεν το παρατηρήσαμε μόνο εμείς. Η εμφάνιση της star δημιούργησε αρκετές εντυπώσεις και τα σχόλια στο Twitter πήραν «φωτιά». Όχι ένας, όχι δύο αλλά πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως η τραγουδίστρια δεν έχει αλλάξει καθόλου και πως δείχνει ακόμη τόσο νέα, όσο στα 22 της που τραγουδούσε το αγαπημένο μας κομμάτι.

48F5AF1600000578 5361799 Age defying Fans went wild on social media on how Natalia Imbrug a 1 1518004501223

Ας μην λέμε όμως άλλα, μια ματιά στις φωτογραφίες της παρακάτω θα σε πείσει πως η Natalie είναι όλα αυτά που λέμε και ακόμη περισσότερα.

Διάβασε ακόμη:

Η Μαλού στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της από τότε που έγινε μαμά