Η λεπτομέρεια που δεν παρατήρησες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Η λεπτομέρεια που δεν παρατήρησες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Κάποιοι όμως το παρατήρησαν και το σχολίασαν

Εχθές, παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια του Survivor, αφού μετά το τέλος του αγωνίσματος υπήρχε και η αποχώρηση ανάμεσα στις παίκτριες που είχαν βγει υποψήφιες. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Χαλικιά ήταν οι τρεις κοπέλες από την ομάδα των Διάσημων που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, με την πρώην μπασκετμπολίστρια, Κατερίνα να αποχαιρετά το νησί του Άγιου Δομίνικου.

Τι συνέβη όμως στο χθεσινό αγώνισμα που δεν παρατήρησες; Ή μάλλον δεν συνέδεσες καθόλου με το περσινό Survivor; Ένα Instagram story του Κωνσταντίνου Βασάλου- το λες και #tb - μας έφερε αναμνήσεις από το Survivor 1 και ένα δάκρυ κύλησε στο πρόσωπό μας.

Εχθές, οι Διάσημοι κέρδισαν στο αγώνισμα επάθλου, επικρατώντας των Μαχητών με 10-1 νίκες, τρώγοντας ένα πιάτο με μία γενναιόδωρη –θα λέγαμε- μερίδα μουσακά. Κι όσο ο Στέλιος Κρητικός, η Όλγα Φαρμάκη και οι υπόλοιποι απολάμβαναν αυτήν την μερίδα, εμείς -και ο Κωνσταντίνος Βασάλος- ξεσκονίσαμε τη μνήμη μας και θυμηθήκαμε πως πέρυσι σε μία παρόμοια φάση του παιχνιδιού, οι Μαχητές τότε είχαν επικρατήσει των Διάσημων με 10-1 νίκες και έφαγαν τι άλλο; Ένα πιάτο μουσακά! Ίδιο σκορ, ίδιο έπαθλο, απλά διαφορετική ομάδα!

Σίγουρα δεν το θυμήθηκες ε; Δες την φωτογραφία που ανέβασε ο Βασάλος στην παρακάτω gallery.

Διάβασε και αυτό:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε υποψήφια για αποχώρηση και το Twitter καθόλου δεν χάρηκε