Δίδυμα ή όχι; Ο πρίγκιπας William απαντά στις φήμες για την εγκυμοσύνη της Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δίδυμα ή όχι; Ο πρίγκιπας William απαντά στις φήμες για την εγκυμοσύνη της Kate Middleton

Και επιτέλους μας λύνει όλες τις απορίες

Μόλις μερικά 24ωρα έχουν περάσει από τότε που είδαμε το εξώφυλλο του περιοδικού που θέλει την Kate Middleton να είναι έγκυος όχι σε ένα, αλλά σε δύο παιδάκια και μάλιστα κορίτσια. Την είδηση αυτή επίσης -σύμφωνα με το περιοδικό- φαίνεται να επιβεβαίωνε και το παλάτι, αναφέροντας πως ένα από τα δύο κοριτσάκια, θα πάρει το όνομα της πριγκίπισσας Diana.

Καταλαβαίνεις πως από εκείνη τη στιγμή καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και ψάχνουμε εναγωνίως να βρούμε μία μικρή έστω πληροφορία που να επιβεβαιώνει ή έστω να διαψεύδει αυτήν την είδηση. Και μάντεψε ποιος το έκανε αυτό για εμάς; Φυσικά ο πρίγκιπας William. Ο Δούκας του Cambridge ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά και όπως παραδέχτηκε είναι ανακουφισμένος που η Kate δεν περιμένει δίδυμα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello ο William είχε μια συζήτηση με τον Raymond Stoner στα Centrepoint Awards όπου και παρευρέθηκε και εκεί αστειεύτηκε σχετικά με τον ερχομό του τρίτου παιδιού του, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως κοιμάται όσο περισσότερο μπορεί. Όταν ο Stoner του είπε πως θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο έχοντας δίδυμα, ο William απάντησε: «Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα δοκιμαζόταν πολύ με δίδυμα. Δύο παιδιά ήταν καλά ως τώρα, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, πιστεύω θα είμαι μόνιμα κουρασμένος».

180FD39700000514 5371697 image a 3 1518173518765

Τουλάχιστον τώρα έχουμε μόνο ένα ερώτημα να μας βασανίζει και αυτό είναι το φύλο του μωρού.

Διάβασε ακόμη:

Το «ατύχημα» της Kate Middleton στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα για την Kate Middleton