Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο

Η σχέση τους δένεται όλο και πιο πολύ

Την αλήθεια μας θα σου την πούμε, μόλις μάθαμε για την επανασύνδεση Selena Gomez-Justin Bieber είχαμε τα αμφιβολίες μας. Έχοντας στο νου μας καταστάσεις και συμπεριφορές του παρελθόντος δεν πιστέψαμε πως θα κρατήσει πολύ όλο αυτό. Όμως ο Justin μας διέψευσε πανηγυρικά και η σχέση του με την 25χρονη τραγουδίστρια μετρά ήδη -σχεδόν- πέντε μήνες.

Κάθε φορά που διαβάζουμε για τα τρυφερά τετ-α-τετ και τις εξόδους τους σχεδόν δεν το πιστεύουμε, όμως είναι πραγματικότητα και μάλιστα πέρα για πέρα αληθινή. Η σχέση τους έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δυνατή και αυτό το απέδειξαν ακόμη μία φορά πριν από δύο μέρες που εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές και να μην παίρνει ο ένας τα μάτια του από τον άλλον. Το πίστευες ποτέ, πως θα μπορούσε να τελειώσει έτσι άδοξα η σχέση της με τον The Weeknd και η επανασύνδεση της με τον Justin θα ‘ναι τόσο δυνατή;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife το ζευγάρι βρέθηκε σε μια συναυλία και μετά το τέλος αυτής όταν και πήγαν στα παρασκήνια να μιλήσουν με τον 19χρονο τραγουδιστή, ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον. Η Selena κρατούσε συνεχώς το χέρι του Justin, ενώ κι εκείνος δεν έφευγε στιγμή από δίπλα της. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό που να το αποδεικνύει όμως δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τις πληροφορίες.

Διάβασε ακόμη:

Η Selena Gomez μπήκε ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης!