Γεννημένη για μπάσκετ! Η Chicago West πήρε τα πρώτα της δώρα από τους Chicago Bulls

Γεννημένη για μπάσκετ! Η Chicago West πήρε τα πρώτα της δώρα από τους Chicago Bulls

Είναι αυτά τα πιο ωραία δώρα που πήρε η Kim Kardashian;

Σε λίγες ημέρες η Chicago West γίνεται ενός μήνα και τα δώρα για τον ερχομό της στη ζωή δεν σταματούν να φτάνουν στο σπίτι της οικογένειας Kardashian West. Τα τελευταία που έλαβε όμως η Kim Kardashian και τα οποία μας έδειξε μέσα από τα stories στο Instagram account της, ομολογούμε πως τα ζηλέψαμε λίγο.

Μπορεί να μην παρακολουθούμε NBA γνωρίζουμε όμως καλά πως οι Chicago Bulls είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία μην ξεχνάς πως ανέδειξε και τον καλύτερο μπασκετμπολίστα που πέρασε ποτέ από τα παρκέ, τον Michael Jordan. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως είναι διπλή τιμή να σου στέλνουν δώρο οι Chicago Bulls. Η μπασκετική αυτή ομάδα λοιπόν, έφτιαξε για την νεογέννητη κόρη του ζευγαριού δύο συνολάκια με το λογότυπο της ομάδας, γράφοντας το όνομα και το επίθετο της μικρής Chicago πάνω σε αυτά.

kimkardashian 11 2 2018 11 16 29 313

Αν μας ρωτάς, το βρήκαμε πολύ χαριτωμένο και πρωτότυπο σαν δώρο. Τόσο, που το ζηλέψαμε ακόμη κι εμείς. Η Kim φωτογράφησε το δώρο τους και το ανέβασε στα stories της στο account της στο Instagram account της, ευχαριστώντας τους παράλληλα γι’ αυτήν τους την κίνηση.

Είμαστε σίγουρες,, πως η Chicago θα είναι πολύ όμορφη με αυτά τα ρουχαλάκια. Δεν συμφωνείς;

Διάβασε ακόμη:

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις! Την νέα φωτογράφιση της Kim Kardashian πρέπει να τη δεις asap