Μόλις μάθαμε το παρασκήνιο από την κόντρα Sarah Jessica Parker & Kim Cattrall

Τι γινόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Sex and the City;

Η κόντρα μεταξύ Kim Cattrall και Sarah Jessica Parker ήταν το θέμα του Σαββατοκύριακου που μόλις τράβηξε κουρτίνες. Βλέπεις η Kim έχασε τον αδερφό της, η Sarah θέλησε να την συλληπηθεί και από εκεί και πέρα ξεκίνησε η κατρακύλα για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποια άλλη λέξη λίγο πιο χαρακτηριστική. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρώτη δεν θέλησε ούτε κατά διάνοια να δεχτεί την στήριξη της δεύτερης. Και κάπως έτσι το όνειρο για ένα Sex and the City ενωμένο μόλις «έπεσε» στην μαύρη τρύπα. 

Σήμερα διαβάζουμε στην dailymail πως τα προβλήματα υπήρχαν εδώ και χρόνια απλώς όλοι είχαν αποφασίσει να συγκαλύψουν με τον δικό τους τρόπο την κατάσταση που επικρατούσε στα γυρίσματα του SATC. Ακόμη και σε 15ωρα μέσα στο ίδιο στούντιο, οι δύο ηθοποιοί δεν αντάλλαζαν ούτε μία κουβέντα παρά μόνο τα απαραίτητα λόγω σεναρίου. 

Επίσης, σε γυρίσματα που γίνονταν εκτός πόλης, οι δύο γυναίκες έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Kim δεν έτρωγε μαζί με τις τρεις συμπρωταγωνίστριές της. Η κόντρα μεταξύ Kim και Sarah έχει υπόβαθρο καθώς φήμες θέλουν την Carrie να παίρνει αυξήσεις για τον ρόλο της τόσο χρηματικές όσο και περιεχομένου. Τι εννοούμε; Πώς όποτε είχε ζητήσει αύξηση στον μισθό της, η παραγωγή το δεχόταν ενώ ταυτόχρονα της χάριζε και περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. Η Kim, αντιθέτως, έβρισκε συνεχώς την πόρτα κλειστή. 

 Δες επίσης:

Η Sarah Jessica Parker μιλά ανοιχτά για την Kim Cattrall και δηλώνει «πληγωμένη»

Άβολο! Η Sarah Jessica Parker αντιδρά στις κατηγορίες της Kim Cattrall

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ