Φούσκωσε πολύ! Η star κυκλοφορεί με μίνι φόρεμα και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Φούσκωσε πολύ! Η star κυκλοφορεί με μίνι φόρεμα και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Μία ακόμη εγκυμοσύνη για το Hollywood

Σχεδόν τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε για γνωστό ημερολόγιο, αποκαλύπτοντας έτσι την εγκυμοσύνη της. Η ίδια δεν έκανε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο οι φωτογραφίες της ήταν αρκετές για να σιγουρέψουν τις υποψίες μας περί εγκυμοσύνης.

Η star έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου και παρά τα φαρδιά ρούχα που φορούσε, η εγκυμοσύνη της ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη. Τώρα ο φωτογραφικός φακός της απαθανάτισε στο Los Feliz της California κι εκείνη μας χάρισε κάποια πολύ όμορφα στιγμιότυπα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η Kirsten Dunst απαθανατίστηκε έξω από ένα ιταλικό εστιατόριο, το Little Dom, με μία φίλη της και οι φωτογραφίες της με το μίνι φόρεμα και την φουσκωμένη της κοιλίτσα κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η 35χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη, κάπου στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της περίπου και αυτό είναι πια πολύ εμφανές, αφού η κοιλιά της είναι αρκετά μεγάλη.

Αυτό είναι το πρώτο παιδάκι της star με τον αρραβωνιαστικό της Jesse Plemons και είναι σίγουρα το πιο όμορφο δώρο που τους έκανε το 2018. Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Gigi Hadid μιλάει για πρώτη φορά-με ειλικρίνεια-για τα κιλά της

Λίγο μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της, η star κυκλοφορεί με φουσκωμένη κοιλίτσα