Αυτή είναι η πραγματική αιτία για τον χωρισμό Jennifer Aniston-Justin Theroux

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πραγματική αιτία για τον χωρισμό Jennifer Aniston-Justin Theroux

Ένας ακόμη χωρισμός που μας σόκαρε

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Παρασκευής η είδηση του χωρισμού της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux και ξαφνικά πέρασε από μπροστά μας όλος ο Σεπτέμβρης του 2016, όταν και η Angelina Jolie ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Brad Pitt. Αισθανθήκαμε περίεργα, τα συναισθήματα μας είναι ακόμη ανάμεικτα και κάπου στο βάθος πιστεύουμε ότι ίσως η Jen τα ξαναβρεί με τον πρώην αγαπημένο της.

Εκείνος βέβαια εμμέσως την ξεκαθάρισε την θέση του μιας και η αντίδραση του στην είδηση του χωρισμού ήταν σχετικά αδιάφορη -θα λέγαμε- ενώ πηγή από τον στενό κύκλο του ηθοποιού, ανέφερε πως ο Brad είπε ότι δεν θέλει το όνομα του να συνδεθεί με τον χωρισμό αυτόν.

Ποια είναι όμως η πραγματική αιτία του χωρισμού τους και γιατί μας το κράτησαν κρυφό τόσο καιρό; Μπορεί αυτήν τη στιγμή να μην πηγαίνει το μυαλό σου, όμως σίγουρα τον ξέρεις και ουκ ολίγες φορές τον έχουμε αναφέρει κι εμείς ως αιτία χωρισμού. Όπως ίσως θυμάσαι η Jennifer Aniston δεν ήθελε με τίποτα να μένει στη Νέα Υόρκη στο διαμέρισμα του συζύγου της, το οποίο εκτός του ότι ήταν μικρό και στενάχωρο είχε κι έναν ενοχλητικό γείτονα με τον οποίο είχε τα θεματάκια του το ζευγάρι.

Πολλές φορές είχαμε γράψει πως το ζευγάρι τσακώνεται συνεχώς για το που θα μένουν. Η Jennifer δεν ήθελε Νέα Υόρκη, ο Justin δεν ήθελε Los Angeles, το αποτέλεσμα ήταν να μένουν χώρια για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Η Jennifer ένιωθε πιο άνετα στο L.A με τη μικρή παρέα της, όμως ο Justin δεν περνούσε καλά ούτε στο σπίτι, ούτε με τους φίλους της γυναίκας του. Λάτρευε τη Νέα Υόρκη και μόνο εκεί ήθελε να βρίσκεται», αναφέρει μία πηγή στο Page Six.

Και όπως βλέπουμε τελικά αυτός είναι και ο λόγος που χώρισαν. Οι διαφορετικές απόψεις τους για την διαμονή έφεραν και τη ρήξη στη σχέση τους και τελικά το τέλος αυτής. Ποιος να το περίμενε.

Διάβασε ακόμη:

Η αντίδραση του Brad Pitt στην είδηση χωρισμού Jennifer Aniston-Justin Theroux

Jennifer Aniston-Justin Theroux: Πότε χώρισαν πραγματικά;