Ποιος Brad Pitt; Η νέα εμφάνιση της Angelina Jolie μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος Brad Pitt; Η νέα εμφάνιση της Angelina Jolie μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας

Αξίζει τουλάχιστον ένα χειροκρότημα

Την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της είχε εχθές η Angelina Jolie, η οποία βραβεύτηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Κινηματογράφου (AMC) στο Hollywood για την προσφορά της σε αυτόν, με το βραβείο «Board of Governors». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου κι εμείς πραγματικά τρίβαμε τα μάτια μας, μόλις είδαμε την ηθοποιό.

Η 42χρονη ηθοποιός έχει κάνει απίστευτο comeback και αλήθεια δεν μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει. Οι εμφανίσεις της τους τελευταίους μήνες είναι η μία καλύτερη από την άλλη και ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Είναι εμφανές πως έχει πάρει κάποια κιλά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο της, το οποίο σε κάθε της εμφάνιση είναι όλο και πιο λαμπερό.

Και αν κρίνουμε από την εμφάνιση και την διάθεση της μάλλον αδιάφορο της πέρασε το γεγονός πως η Jennifer Aniston χώρισε με τον Justin Theroux και το διαδίκτυο έχει τρελαθεί, κάνοντας και πάλι ζευγάρι την ηθοποιό με τον πρώην της, Brad Pitt. Εκείνη πάντως δείχνει να έχει ξεπεράσει για τα καλά πια τον χωρισμό της και πολύ μας αρέσει να την βλέπουμε έτσι χαρούμενη και όμορφη -κυρίως-.

4956081E00000578 5405073 Honored Angelina Jolie received the Board of Governors Award for a 10 1518935185485

Ας εστιάσουμε λίγο όμως σε αυτήν την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε για μία ακόμη φορά. Η 42χρονη ηθοποιός επέλεξε γι’ αυτήν την τόσο σημαντική βραδιά μία -υπέροχη- ημιδιάφανη δημιουργία Elie Saab σε nude απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες και γόβες Ralph & Russo.

Και δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς της βάζουμε δέκα με τόνο!

Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H αρχή του τέλους: H αγκαλιά του Theroux με διάσημη ηθοποιό που είχε κάνει έξαλλη την Aniston

Η απόλυτη ανατροπή στο διαζύγιο Jennifer Aniston-Justin Theroux! Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ