Οι νέες λεπτομέρειες για τη σχέση Jennifer Aniston-Justin Theroux που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι νέες λεπτομέρειες για τη σχέση Jennifer Aniston-Justin Theroux που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα

Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο

Ο χωρισμός της χρονιάς συνέβη πριν από πέντε μέρες, όταν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν, πως έπειτα από δυόμιση χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, παραμένοντας φυσικά δύο πολύ καλοί φίλοι. Έκτοτε οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς με την κυριότερη είδηση που κυκλοφορεί να είναι αυτή που θέλει την Jennifer να επιστρέφει στην αγκαλιά του Brad.

Και όσο οι μέρες περνούν, τόσες περισσότερες λεπτομέρειες μαθαίνουμε για το ζευγάρι, οι οποίες μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Περιμένοντας λοιπόν να αποδειχθεί αν όντως το ζευγάρι παντρεύτηκε νόμιμα σε κάποια άλλη κομητεία (εκτός του Los Angeles) μαθαίνουμε πως οι δυο τους πριν από τον γάμο -που ποτέ δεν είδαμε φωτογραφίες- υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο θα προστάτευε τις περιουσίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly οι συζητήσεις που έκανε το ζευγάρι πριν από τον γάμο σχετικά με αυτό το θέμα ήταν μεγάλες και με αρκετή ένταση. «Τα περιουσιακά στοιχεία της Jennifer, αλλά και τα έσοδα της από τα “Φιλαράκια” είναι προστατευμένα», αναφέρει μία πηγή. Η 49χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως Rachel Green και οι υπόλοιποι πέντε συμπρωταγωνιστές της αναφέρεται, πως για τις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς (η οποία διήρκησε από το 1994 ως το 2004) έπαιρναν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο.

Με τόσα έσοδα είναι η αλήθεια πως κι εμείς θα υπογράφαμε προγαμιαίο συμβόλαιο.

Διάβασε ακόμη:

Tελικά δεν είναι απλά φήμες: Η σχέση Jennifer – Brad είναι μάλλον… αληθινή