Η απόλυτη ανατροπή στο διαζύγιο Jennifer Aniston-Justin Theroux! Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόλυτη ανατροπή στο διαζύγιο Jennifer Aniston-Justin Theroux! Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή μας τις τρεις τελευταίες ημέρες και αυτό δεν είναι άλλο από τον χωρισμό της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, το οποίο έπεσε σαν κεραυνός και μας αναστάτωσε. Όπως ήταν φυσικό από το πρωί της Παρασκευής και έπειτα στα social media και γενικότερα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δημοσιεύματα με τους λόγους του χωρισμού και χίλια δυο άλλα πράγματα.

Το τελευταίο όμως που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ώρες πραγματικά μας σόκαρε και πραγματικά ανατρέπει όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν κυκλοφορεί μία φήμη που αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι μάλλον δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ή για την ακρίβεια, δεν είναι νόμιμα παντρεμένο.

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux σύμφωνα με τα όσα ξέραμε ως τώρα παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Bel Air τον Αύγουστο του 2015, αλλά σύμφωνα με το TMZ δεν υπάρχουν στοιχεία καταγεγραμμένα που να αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει στην κατοχή του άδεια γάμου στην Καλιφόρνια. Το site έλεγξε όλα τα γαμήλια έγραφα στην κομητεία του Los Angeles ως το 2010 και δεν βρήκε καμία απολύτως καταγραφή.

Βέβαια υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να έχουν άδεια γάμου από άλλη κομητεία ή ίσως να παντρεύτηκαν κάπου αλλού και να έκαναν το πάρτι για τους φίλους και την οικογένεια στο σπίτι τους στο Bel Air. Έτσι έχουν τα πράγματα λοιπόν και πλέον περιμένουμε το σχόλιο των εκπροσώπων του πρώην ζευγαριού για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η πραγματική αιτία για τον χωρισμό Jennifer Aniston-Justin Theroux

Η αντίδραση του Brad Pitt στην είδηση χωρισμού Jennifer Aniston-Justin Theroux

DPG Network