Βέρα στο δεξί; Ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Βέρα στο δεξί; Ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Μας ξεγέλασε για τα καλά

Μόλις έναν μήνα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του ο διάσημος τραγουδιστής φαίνεται να ενώθηκε με την αγαπημένη του με τα ιερά του γάμου, κάτι που φυσικά μας κράτησε κρυφό. Η εμφάνιση του όμως στα Brit Awards και με την βέρα στο δεξί του χέρι να φιγουράρει στις φωτογραφίες αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός.

Ο Ed Sheeran παρευρέθηκε στο red carpet της O2 Arena για τα Brit Awards το βράδυ της Τετάρτης κι εκεί ήταν που ξεκίνησαν οι φήμες πως εκείνος και η καλή του, Cherry Seaborn, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και πως πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι. Στις 20 Ιανουαρίου ο star ανακοίνωσε με μια φωτογραφία του τον αρραβώνα τους και τώρα όλοι τους θέλουν να έχουν παντρευτεί.


https://www.instagram.com/p/BfeC3aXBd7c

Ο νεαρός τραγουδιστής φορούσε ένα μαύρο κοστούμι στα Brit Awards, όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν ούτε το ντύσιμο του, ούτε το λευκό τριαντάφυλλο στο πέτο του, αλλά η βέρα που φορούσε στο δεξί του χέρι. Ο ίδιος δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά με αυτό βέβαια, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε και απόλυτα σίγουροι. Θα μπορούσε να είναι ακόμη και ένα απλό δαχτυλίδι, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται στο συγκεκριμένο χέρι και στο συγκεκριμένο δάχτυλο δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια.


https://www.instagram.com/p/Bfed226lC1n

Στο Hollywood όλα μαθαίνονται σε χρόνο dt όμως, οπότε σύντομα θα ξέρουμε και την αλήθεια.

Διάβασε ακόμη:

Ο διάσημος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram