Δες την Katie Holmes στα 15 της στο πρώτο επεισόδιο του Dawson’s Creek

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες την Katie Holmes στα 15 της στο πρώτο επεισόδιο του Dawson’s Creek

Εσύ θα την αναγνώριζες;

Εάν διανύεις τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας των 20 ή βρίσκεσαι ήδη στην δεκαετία των 30 (plus), τότε ίσως και να θυμάσαι την σειρά Dawson’s Creek ή αλλιώς Νεανικές Ανησυχίες. Η σειρά «αναλύει» τις ανησυχίες και την εξέλιξη της ζωής -από τα παιδικά χρόνια στην ενήλικη ζωή- μιας παρέας τεσσάρων παιδιών που αποτελούνταν από την Katie Holmes, τον Joshua Jackson, τον James Van Der Beek και την Michelle Williams.

Κάπως έτσι λοιπόν, η Katie Holmes μας ταξίδεψε 20 χρόνια πίσω με μία φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram account της, από τα γυρίσματα της σειράς. Και όμως, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται η ηθοποιός σε αυτήν τη φωτογραφία είναι μόλις 15 ετών και σχεδόν αγνώριστη.

Εντάξει έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το σήμερα, είναι όμως αρκετά πιο στρουμπουλή, ενώ όσο την παρατηρούμε, τόσο πιο πολύ πιστεύουμε πως στην φωτογραφία βλέπουμε την μικρή Suri. Κι ενώ η φωτογραφία της δεν έχει συμπληρώσει καν 24ψρο από την στιγμή που ανέβηκε, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 100,000 χιλιάδες likes. Η Katie Holmes φοράει ένα λευκό σύνολο, τα μαλλιά της είναι αρκετά πιο μακριά απ’ ό,τι είναι σήμερα, ενώ έχει απίστευτα πολύ μάγουλο. Είναι ωστόσο γλυκύτατη.

Εσύ θα την αναγνώριζες αν σου δείχναμε την φωτογραφία της, χωρίς το όνομα της;

Δες την φωτογραφία στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Επιτέλους η αλήθεια: Είναι τελικά ο Brad η αιτία για το διαζύγιο Aniston-Theroux;