Το διάσημο ζευγάρι περιμένει 5ο παιδάκι και το ανακοίνωσε με την πιο γλυκιά φωτογραφία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι περιμένει 5ο παιδάκι και το ανακοίνωσε με την πιο γλυκιά φωτογραφία

Διανύουν την πιο όμορφη χρονιά

Το Hollywood τελικά είναι ένας τόσο μικρός κόσμος, ο οποίος καθημερινά έχει κάτι καινούργιο να μας δώσει. Εκεί, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα πράγματα συμβαίνουν με ταχύτητα φωτός, σε σημείο που σχεδόν δεν τους προλαβαίνουμε. Χωρισμοί, νέες σχέσεις, γάμοι και εγκυμοσύνες ανακοινώνονται κάθε μέρα κι εμείς χαζεύουμε απλά τις εξελίξεις με ανοιχτό το στόμα.

Και όσο εμείς εχθές αναπολούσαμε την σειρά που έπαιζε πριν από 20 χρόνια ο γνωστός ηθοποιός και από την οποία έγινε γνωστός, εκείνος ανακοίνωνε τον ερχομό -σε λίγους μήνες- του πέμπτου του παιδιού. Το 2018 έκανε στον star και την σύζυγό του το πιο όμορφο δώρο, αφού όπως ο ίδιος ανακοίνωσε πρόκειται να αποκτήσουν πέμπτο παιδάκι σε μερικούς μήνες.

Ο James Van Der Beek, που γνώρισες μέσα από το Dwanson’s Creek και η σύζυγος του Kimberly θα γίνουν γονείς για Πέμπτη φορά και αυτή η είδηση μόνο χαμόγελα θα μπορούσε να μοιράσει. «Είμαι ενθουσιασμένος πέρα από κάθε προσδοκία, που ακόμη μία φορά θα μεγαλώσουμε κατά ένα μέλος την οικογένεια μας. Και λέω πέρα από κάθε προσδοκία διότι μερικοί άνθρωποι ίσως να πιστέψουν πως είμαστε τρελοί. Που μπορεί να είμαστε, όμως δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος ή ευγνώμων ή να νιώθω περισσότερος δέος» έγραψε στην λεζαντα της φωτογραφία του ο ηθοποιός, στην οποία απαθανατιζόταν η σύζυγός του με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα τέσσερα παιδιά της Emilia (23 μηνών), Annabel Leah (4 ετών), Joshua (5ετών) και Olivia (7 ετών).


https://www.instagram.com/p/BfjDR5gF1WT/

Συγχαρητήρια στην γλυκιά αυτή οικογένεια και με το καλό να υποδεχτεί το νέο μέλος της.

Διάβασε ακόμη:

Δες την Katie Holmes στα 15 της στο πρώτο επεισόδιο του Dawson’s Creek