Ο διάσημος τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε στο Instagram

Αυτό είναι το όνομα της κόρης του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το διάσημο ζευγάρι, το οποίο πριν από μερικές ημέρες απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Ο star και η σύντροφός του είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και την περασμένη Πέμπτη (22/2) η 23χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Robin Thicke και η April Love Geary είναι πια γονείς και όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Η 23χρονη καλλονή ανακοίνωσε πως περιμένει παιδάκι τον Αύγουστο που μας πέρασε και αυτό είναι το πρώτο για εκείνη και το δεύτερο για τον Robin που είναι μπαμπάς επίσης σε ένα 7χρονο αγοράκι τον Julian, από την πρώην σύζυγο του, Paula Patton.

Ο 40χρονος τραγουδιστής έκανε γνωστό τον ερχομό της κόρης του το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ανέβασε στο προσωπικό του account στο Instagram ένα βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου όπου βρισκόταν αγκαλιά με την κόρη του, γράφοντας στην λεζάντα:

«Στις 22/2 στις 13:33 γεννήθηκε η Mia Love Thicke. Σε ευχαριστώ Θεέ μου, σε ευχαριστώ April Love». Τώρα όπως αντιλαμβάνεσαι το μόνο που μένει είναι να δούμε και την πρώτη φωτογραφία της.


https://www.instagram.com/p/BfmbYq1HyPY/

Διάβασε ακόμη:

Oops! Είναι η κίνηση αυτή το μεγαλύτερο φάουλ του πρίγκιπα Harry;