Μα πόσο έχει φουσκώσει! Οι φωτογραφίες της star με την κοιλίτσα της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα πόσο έχει φουσκώσει! Οι φωτογραφίες της star με την κοιλίτσα της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός

Ήταν αρχές Δεκέμβρη όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την γλυκιά ηθοποιό να κυκλοφορεί με υπέρ του δέοντος φαρδιά ρούχα, κάνοντας αμέσως τους πάντες να πιστεύουν πως είναι έγκυος. Η φήμη αυτή δεν άργησε να κυκλοφορήσει και όταν η κοιλίτσα της άρχισε να φουσκώνει πολύ επιβεβαίωσε την είδηση αυτή με μία φωτογράφιση που έκανε.

Πλέον η star έχει φουσκώσει πάρα πολύ και οι φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η ηθοποιός που περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αρραβωνιαστικό της, απαθανατίστηκε στο Los Angeles στην γειτονιά του Studio City το Σάββατο παρέα με μία φίλη της και ομολογούμε πραγματικά πως η κοιλίτσα της είναι πια τεράστια.

Η Kirsten Dunst διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και είναι απίστευτα χαρούμενη που σε λίγο καιρό εκείνη και ο Jesse Plemons θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Η 35χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με λευκά σχέδια, το οποίο αν και σχετικά φαρδύ και άνετο τόνιζε αρκετά την φουσκωμένη της κοιλιά. Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα απαθανατίστηκε να τρώει και παγωτό.

Απ’ ό,τι φαίνεται ενέδωσε στις λιγούρες της εγκυμοσύνης και τάισε τον εαυτό της και το μωράκι της ένα απολαυστικό παγωτό. Η ηθοποιός βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, ίσως και στις αρχές του τρίτου, δεν μας έχει διευκρινίσει. Το σίγουρο όμως είναι ένα, πως ανυπομονεί για την μεγάλη ημέρα.

Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Κι όμως αυτή η επανασύνδεση είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύεις