Ο Justin Theroux "σπάει την σιωπή" του και κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα social media

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Justin Theroux "σπάει την σιωπή" του και κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα social media

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό του

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς στη ζωή. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει πολλά πράγματα και έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που πραγματικά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε. Βλέπεις μετά τον χωρισμό των Brangelina τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι ο επόμενος μεγάλος χωρισμός που μας προκαλεί ένα τόσο μεγάλο σοκ.

Και μπορεί η Jennifer Aniston να έχει κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τον χωρισμό, ο Justin όμως τόσες ημέρες κρατά σιγή ιχθύος αλλά και κάποια αποχή από τα social media με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ούτε πως έχει πάρει το θέμα του χωρισμού, ούτε τι κάνει γενικά.

Όλα αυτά φυσικά μέχρι εχθές που ο 46χρονος ηθοποιός «έσπασε την σιωπή του κι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram. Ο Justin επισκέφθηκε ένα άσυλο ζώων στην περιοχή Austin του Texas, το Austin Pets Alive. Ο ίδιος είναι αρκετά φιλόζωος και αυτό το ξέραμε και πριν τον χωρισμό, αφού με την Jennifer Aniston είχαν στο σπίτι τους δύο σκυλιά.

Ο νυν χωρισμένος star ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες αγκαλιά με κάποια από τα ζωάκια του ασύλου και από αυτό που είδαμε στις φωτογραφίες δεν θα τον λέγαμε και ράκος. Αντιθέτως έδειχνε πολύ ευδιάθετος και χαρούμενος. Βέβαια μπορεί να έπαιξαν μεγάλο ρόλο και τα ζωάκια που μπόρεσε να δει και να φροντίσει, όπως και να ‘χει ωστόσο δεν φάνηκε και πολύ καταβεβλημένος.

Μήπως τελικά δεν επηρεάστηκε και πολύ από τον χωρισμό του;

Δες τις φωτογραφίες του στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ο γείτονας της Jennifer Aniston και η δήλωση φωτιά για το διαζύγιο της με τον Justin Theroux