Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε ένα σημαντικό στοιχείο για το όνομα της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε ένα σημαντικό στοιχείο για το όνομα της κόρης της

Και σίγουρα πάει κάπου το μυαλό σου

Μόλις μερικές εβδομάδες απομένουν μέχρι την ημέρα που η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η reality star βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και τους ζει στο έπακρον. Φωτογραφίζει συνεχώς την κοιλίτσα της και δεν περνάει ημέρα που να μην μας δείχνει το πόσο χαίρεται γι’ αυτό που της συμβαίνει.

Πριν από δύο ημέρες μάλιστα μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού της, το οποίο είναι η αλήθεια πως το είχαμε καταλάβει αρκετό καιρό πριν. Μπορεί η ίδια να δήλωσε κάπως απογοητευμένη μιας και είχε πειστεί πως περιμένει αγόρι, ωστόσο το γεγονός πως περιμένει κοριτσάκι κάνει την οικογένεια Kardashian πιο ισχυρή με την προσθήκη ενός θηλυκού ακόμη.

Όσον αφορά στο όνομα αυτού είναι ακόμη αρκετά μπερδεμένη, αλλά μας έδωσε ένα μεγάλο hint σχετικά με αυτό. Όπως είχε η ίδια δηλώσει στην Ellen DeGeneres αν ήταν αγόρι το όνομα αυτού θα ήτα Tristan Junior, αλλά αν είναι κορίτσι έχει δύσκολο έργο. Το στοιχείο που μας έδωσε ωστόσο είναι αρκετά χρήσιμο. Πριν από δύο ημέρες κοινοποίησε στο twitter account της πως ίσως αρχίζει από «Τ» ή από «Κ».

Μπορεί να μην είναι αρκετά ξεκάθαρο, αλλά σημασία έχει πως το όνομα της θα αρχίζει είτε όπως του μπαμπά της, είτε όπως της μαμάς της. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian τρώει κινέζικο…ολόγυμνη