4 λόγοι για τους οποίους η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ντάνος πρέπει να είναι μαζί

4 λόγοι για τους οποίους η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ντάνος πρέπει να είναι μαζί

Εμείς πιστεύουμε ότι είναι ζευγάρι.Αυτοί; 

Τον αγαπήσαμε και τον θαυμάσαμε μέσα από το περσινό Survivor-ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης- στο οποίο αναδείχθηκε νικητής μιας και δεν υπήρχε σπιτικό που να μην τον συζητήσει και γυναίκα που να μην τον ποθήσει. Το λαϊκό παιδί από τη Σκιάθο λοιπόν, ναι ο Ντάνος προφανώς, πήρε τα λεφτά, έβγαλε κι άλλα, έπαιξε σε σήριαλ (παίζει ακόμα βασικά) και παράλληλα είναι και ερωτευμένο… με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Διότι αυτοί μπορεί να μην παραδέχονται τίποτα, αλλά οι φωτογραφίες που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, τους καίνε. Γεύμα για δύο, αγκαλιές, φιλιά και όλα όσα κάνει ένα ζευγάρι, και μάλιστα πολύ ερωτευμένο. Εμείς τα βάλαμε κάτω και καταλήξαμε σε 4 πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει όντως αυτοί οι δύο να είναι μαζί.

1. Ο Ντάνος μας απέδειξε ότι είναι ο απόλυτος Survivor, μιας και η ταχύτητα και οι αντοχές του αποδείχθηκαν ανεξάντλητες. Με τόση ενέργεια λοιπόν, θα πρέπει να έχει στο πλευρό του μία γυναίκα με εξίσου αθλητική κορμοστασιά, που δε θα φοβηθεί την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ή την αναρρίχηση και θα του πει «ναι» σε όλα. Αυτή φυσικά είναι η Ντορέττα και με απλούς υπολογισμούς, μάλλον μιλάμε για σχέση ζωής.

2. Εκτός βέβαια από γυμνασμένα και αθλητικά παιδιά, μιλάμε και για δύο άκρως εμφανίσιμα παιδιά. Το ο ωραίος και η ωραία στην προκειμένη παίρνει σάρκα και οστά, και αναμένουμε με αγωνία τα παιδιά τους τα οποία θα βγουν όμορφα, ξανθά με κοιλιακούς!

pek
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ56

3. Η Αλίκη και ο Δημήτρης δε βρίσκονται πια μαζί μας, και η Ελλάδα έχει να χαρεί εθνικό ζευγάρι από τη δεκαετία του ’60. Και ερωτώ: Είναι δυνατόν μία χώρα που τα έχει όλα να μην έχει το εθνικό της ζεύγος; Με απλές και γρήγορες κινήσεις, τα δύο «Ντ» ανακηρύσσονται ως οι νέοι αγαπημένοι μας, στο γάμο των οποίων θα κλαίμε από συγκίνηση και στο διαζύγιο (Θου Κύριε) θα κληθούμε να πάρουμε θέση.

vougiouklaki papamixail 3

4. Και για να κλείσω θα θέσω ένα ζήτημα πρακτικό: Δε νομίζετε ότι μπούχτισε η Ντορέττα με την Μύκονο τόσα χρόνια; Δηλαδή να μην πάει σε ένα άλλο νησί; Να μη δει έναν άλλο τόπο; Ναι αυτός ο τόπος είναι η Σκιάθος, που είναι και ο τόπος καταγωγής του καλού της. Συμφέρει γιατί ξέρει και τις καλές ταβέρνες εκεί.