Η Meghan Markle βαφτίστηκε και το Παλάτι γιορτάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle βαφτίστηκε και το Παλάτι γιορτάζει

Σε στενό οικογενειακό κύκλο

Μόλις δύο μήνες (και κάτι ημέρες) απομένουν για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς, αυτόν της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry και το παλάτι προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη αυτή ημέρα. Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα γιορτάζει, αφού η 36χρονη ηθοποιός βαφτίστηκε πριν από δύο ημέρες κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Meghan Markle βαφτίστηκε στην εκκλησία της Αγγλίας σε μυστική τελετή με τον Πρίγκιπα Harry να βρίσκεται φυσικά στο πλευρό της. Η ιδιαίτερη αυτή 45λεπτη τελετή διεξήχθη από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury στο βασιλικό παρεκκλήσι την Τρίτη το βράδυ. Μαζί τους βρέθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, όμως ούτε ο πρίγκιπας William, ούτε η Βασίλισσα Ελισσάβετ ήταν παρόντες.

Η βάφτιση της Meghan Markle, η οποία την εισάγει και επίσημα στην αγγλικανική πίστη ενόψει του γάμου της με τον Harry -σε δύο μήνες- σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για τη μετατροπή της από διαζευγμένη Αμερικανίδα ηθοποιό σε μελλοντική εγγονή της βασίλισσας. Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο και κάτω από άκρα μυστικότητα με μόνο ελάχιστους βασιλικούς βοηθούς.

Πλέον αφού βαφτίστηκε, θα μπορεί να βρίσκεται και δίπλα στον Harry στο μυστήριο της Ιερής Κοινωνίας. Να αναφέρουμε επίσης πως η βάφτιση της έγινε με νερό από τον Ιορδάνη Ποταμό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Διάβασε ακόμη:

Επιτέλους συμβαίνει! Η Meghan Markle κάνει την πρώτη της εμφάνιση παρέα με την βασίλισσα Ελισάβετ