Όπως δεν την έχεις δει ποτέ. Η Kim Kardashian χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μαύρους κύκλους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπως δεν την έχεις δει ποτέ. Η Kim Kardashian χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μαύρους κύκλους

Ήρθε η ώρα να γκρεμίσεις την εικόνα που είχες μέσα σου

Κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για την Kim Kardashian αυτό σημαίνει πως είτε έκανε κάποια πολύ προκλητική ή sexy εμφάνιση ή άλλαξε τα μαλλιά της, ή φωτογραφήθηκε και πάλι γυμνή. Έχεις δημιουργήσει μια εικόνα της μέσα σου -και δικαιολογημένα- η οποία είναι αψεγάδιαστη και χωρίς καμία ατέλεια. Όμως και η Kim είναι μία γυναίκα όπως όλες μας και το σίγουρο είναι πως δεν ξυπνάει και κοιμάται μακιγιαρισμένη.

Αυτήν την εικόνα λοιπόν που είχες μέχρι σήμερα στο μυαλό σου, γκρέμισε η ίδια η reality star, με κάποια stories που ανέβασε στο Instagram account της. Η Kim ξέκλεψε λίγο χρόνο και τον αφιέρωσε στον εαυτό της κάνοντας λίγο beaute, προκειμένου να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Αυτή η περιποίηση ομορφιάς, περιλάμβανε και κάποιες θεραπείες προσώπου και αυτό ακριβώς μας έδειξε η Kim.

Όχι, όχι την περιποίηση του προσώπου της, αλλά την ίδια αμακιγιάριστη, με μαύρους κύκλους και κάπως ταλαιπωρημένη θα λέγαμε. Ναι, η Kim δεν είναι το αψεγάδιαστο αυτό θηλυκό που δεν έχει καμία ατέλεια. Είναι μία γυναίκα όπως όλες οι υπόλοιπες που και αμακιγιάριστη βγαίνει και μαύρους κύκλους έχει. Και αυτό απ’ ότι είδαμε δεν φάνηκε να την ενοχλεί και ιδιαίτερα που έβγαλε τέτοιες φωτογραφίες στα social media.

Γι’ αυτό θα είναι πάντα η αξεπέραστη και ακομπλεξάριστη Kim Kardashian που όλοι αγαπήσαμε. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian τρώει κινέζικο…ολόγυμνη