Baby boom: Η πριγκίπισσα γέννησε και το Παλάτι γιορτάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom: Η πριγκίπισσα γέννησε και το Παλάτι γιορτάζει

Και έχουμε και την πρώτη φωτογραφία του μωρού

Το παλάτι σήμερα -και κάθε μέρα- έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, αφού η πριγκίπισσα έφερε εχθές στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Το πριγκιπικό ζεύγος διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και δεν χορταίνει να βλέπει και να κρατά στην αγκαλιά του το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας και ο επιχειρηματίας σύζυγος της, Christopher O’Neil καλωσόρισαν το πρωί της Παρασκευής το τρίτο τους παιδάκι και βιώνουν την απόλυτη χαρά και ευτυχία. Η 35χρονη γέννησε στο νοσοκομείο Danderyd ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες ζυγίζει 3κιλά και 465 γραμμάρια. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη το όνομα της μικρής πριγκίπισσας, όμως το πρώτο πορτραίτο της ανέβηκε ήδη στις σελίδες του Παλατιού, αλλά και στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας της, Madeleine.

Αυτό είναι το τρίτο παιδάκι της μικρότερης κόρης του βασιλιά Κάρολου ΙΣΤ΄ Γουσταύου της Σουηδίας και της βασίλισσας Σίλβια. Το πρώτο της παιδί η Leonore, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 και ο μικρός Nicolas τον Ιούνιο του 2015. Το όνομα και τον επίσημο τίτλο του νέου μέλους θα ανακοινώσει ο πατέρας της Madeleine, σε ειδική συνάντηση, που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας.

Να σου θυμίσουμε πως μέσα στον Απρίλιο θα γεννηθεί και το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, αφού όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η Kate Middleton αναμένεται να γεννήσει στις 23 Απριλίου.

Δες τη φωτογραφία της νεογέννητης μικρούλας στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η star σήμερα γίνεται 60 ετών και το γιόρτασε δείχνοντας μας το αψεγάδιαστο κορμί της