Μερικές εβδομάδες πριν γεννήσει, η Khloe Kardashian μοιράζεται την πιο συγκλονιστική φωτογραφία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μερικές εβδομάδες πριν γεννήσει, η Khloe Kardashian μοιράζεται την πιο συγκλονιστική φωτογραφία της

Κι όμως σίγουρα κάτι σου θυμίζει

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Khloe Kardashian ξέσπασε σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Πολλοί ήταν εκείνοι που την «κατηγόρησαν» και της «την είπαν» -που λέμε κι εμείς- για τις φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο, πάντα κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλιά. Η 33χρονη reality star φυσικά υπερασπίστηκε το δικαίωμα της στο να ποζάρει όπως ακριβώς η ίδια θέλει και νιώθει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Και αν παρ’ όλα αυτά νομίζεις, πως η Khloe παραιτήθηκε από αυτού του είδους τα φωτογραφίες είσαι γελασμένη, γιατί η reality star, όχι μόνο δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες, αλλά πόσταρε και μία από τις πιο όμορφες και συγκλονιστικές ίσως λήψεις της έως τώρα.

Εάν την ακολουθείς στο Instagram θα ξέρεις σίγουρα για ποια φωτογραφία της μιλάμε, αν πάλι όχι μία ματιά στο κοινωνικό αυτό δίκτυο θα σου λύσει την απορία. Σε ροζ φόντο και με μία «σκοτεινιά» να επικρατεί στην υπόλοιπη φωτογραφία, η Khloe Kardashian πόζαρε κρατώντας την μεγάλη της κοιλίτσα πια, φορώντας μόνο ένα μπούστο και ένα κολάν, το οποίο την κάλυπτε σχεδόν τη μισή κοιλιά της.

Η 33χρονη star είχε τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα, τα οποία έπεφταν ανέμελα στην πλάτη της και κάπως έτσι εκτός του ότι ανήγγειλε την κυκλοφορία της νέας της σειράς για την Good American, μας χάρισε ίσως και μία από τις πιο ωραίες της φωτογραφίες έως σήμερα. Και αν νομίζεις ως κάτι σου θυμίζει έχεις δίκιο, γιατί μία παρόμοια φωτογραφία τράβηξε και η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μία εβδομάδα την ημέρα των γενεθλίων της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Τα tricks της Khloe Kardashian για να φαίνεται πιο αδύνατη στις φωτογραφίες