Τα tricks της Khloe Kardashian για να φαίνεται πιο αδύνατη στις φωτογραφίες

Τα tricks της Khloe Kardashian για να φαίνεται πιο αδύνατη στις φωτογραφίες

Κι όμως, η πιο κολακευτική γωνία λήψης δεν είναι αυτή που νόμιζες!

Τα tricks που χρησιμοποιεί πάντα για να δείχνει πιο αδύνατη στις φωτογραφίες είτε στο Instagram είτε όταν ποζάρει για τους φωτογράφους σε κάποιο event, αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της site η Khloe Kardashian.

Η 33χρονη reality star, που περιμένει το πρώτο της παιδί, έγραψε στο σχετικό post: «Κορίτσια, ξέρετε ότι δεν υπάρχει φίλτρο που να μη μου αρέσει και ότι λατρεύω το photoshop, αλλά υπάρχουν και πιο διακριτικοί τρόποι για να δείχνει το σώμα σας τέλειο στις φωτογραφίες».


https://www.instagram.com/p/BbUUihalylr

Τα μυστικά της:

-Το μαύρο, οι μονοχρωμίες γενικώς, και οι κάθετες ρίγες κολακεύουν: «Φορέστε μαύρα ρούχα ή κομμάτια με κάθετες ρίγες. Αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες και τα prints αν πρόκειται να βρίσκεστε σε ακτίνα ενός μιλίου από φωτογραφική μηχανή. Προσθέτουν αμέσως όγκο!» γράφει.

-Κι όμως, η πιο κολακευτική γωνία λήψης δεν είναι αυτή που νομίζουμε. «Φροντίστε ώστε ο φωτογράφος να τραβάει τη λήψη από ψηλά. Είναι η μόνη κολακευτική γωνία. Αν σας τραβήξει από κάτω, τότε θα φαίνεται σαν να το έχετε παρακάνει με το φαγητό εδώ και 10 ολόκληρες μέρες!».

-Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή στάση του σώματος: «Κάντε κάτι με τα χέρια και τους ώμους σας. Βάλτε τα χέρια σας στους γοφούς σας. Κρατήστε τους ώμους πίσω και μακριά από το κεφάλι σας. Μην το ξεχνάτε αυτό!».


https://www.instagram.com/p/Bfwaqduhu2B


https://www.instagram.com/p/BT63B_Hl0is

Δες ακόμα: Τα 4 μυστικά των αδύνατων γυναικών που πρέπει να «κλέψεις»