Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Χριστίνα Μπόμπα μέσω Instagram

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Χριστίνα Μπόμπα μέσω Instagram

Ο παρουσιαστής είναι φουλ ερωτευμένος

Εδώ και τρεις μήνες ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στην Καραϊβική και στον Άγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων και παρουσίασης του reality επιβίωσης Survivor. Πλέον μαζί του βρίσκεται και ο Γιώργος Λιανός, τον οποίο βλέπουμε αρκετές φορές στην παρουσίαση επεισοδίων, όμως είναι γεγονός –και λογικό αν μας ρωτάς- πως η σύντροφος τους και μέλλουσα σύζυγος του, Χριστίνα Μπόμπα, του λείπει περισσότερο από οποιονδήποτε.

Μπορεί πριν από περίπου ενάμιση μήνα η όμορφη μελαχρινή να ταξίδεψε ως τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να δει τον αγαπημένο της, φαίνεται όμως πως του έλειψε ήδη και αυτό ακριβώς μας απέδειξε μέσα από το Instagram account του. Ο παρουσιαστής ανέβασε μία φωτογραφία στα stories του στο προσωπικό του account, στην οποία απαθανατιζόταν η Χριστίνα Μπόμπα, γράφοντας επάνω:

«Βασίλισσα μου! Άντε φτάνει εκεί πίσω, έλα κι από εδώ λίγο που μου έλειψες». Μετά από αυτό πάντως εμείς είμαστε σίγουρες και πεπεισμένες πως ο Σάκης Τανιμανίδης είναι τρομερά ερωτευμένος με την Χριστίνα του. Σε πόσο καιρό πιστεύεις θα δούμε και πάλι την όμορφη μελαχρινή να μας στέλνει φιλιά από τον Άγιο Δομίνικο;

Εμείς πιστεύουμε πολύ σύντομα!

Δες την φωτογραφία του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Ο παλαιστής του Survivor 2 είναι πιο sexy απ’ όσο νόμιζες

Survivor 2:Η απόφαση των Διασήμων που ξάφνιασε τον Σάκη Τανιμανίδη