Και πάλι ερωτευμένη; Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό της η star κυκλοφορεί με νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και πάλι ερωτευμένη; Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό της η star κυκλοφορεί με νέο σύντροφο

Και μάλιστα αγνώστων λοιπών στοιχείων

Το περσινό καλοκαίρι υπήρχαν φήμες πως το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα από τον χωρισμό, ωστόσο το «διαζύγιο» μεταξύ τους ήρθε πολλούς μήνες μετά. Και βρισκόμαστε πλέον πέντε μήνες μετά τον χωρισμό τους, όπου και βλέπουμε την τραγουδίστρια να απαθανατίζεται με έναν νέο συνοδό –αγνώστων λοιπών στοιχείων- με τον οποίο έδειχνε και εξαιρετικά άνετη.

Είναι η 30χρονη star και πάλι ερωτευμένη; Η FKA Twigs φαίνεται πως ξεπέρασε αρκετά γρήγορα τον χωρισμό της από τον Robert Pattinson, αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βόλτα της στο West Hollywood, παρέα με έναν νεαρό, του οποίου δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα.

Η star ήταν αρκετά casual ντυμένη, το ίδιο και ο μελαχρινός συνοδός της, με τον οποίο έδειχνε να είναι ιδιαίτερα άνετη. Οι δύο νέοι περπατούσαν δίπλα δίπλα, με τον φακό μάλιστα να τους απαθανατίζει σε στιγμές που μιλούσαν αρκετά έντονα μεταξύ τους. Η FKA Twigs φορούσε ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι με ένα κοντό top, το οποίο άφηνε ακάλυπτη όλη την περιοχή της πολύ επίπεδης κοιλιάς της.

Πρόκειται άραγε για ένα νέο ζευγάρι στο Hollywood ή μήπως είναι απλά φίλοι; Θα μάθουμε στην πορεία.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

«Άρχισαν τα όργανα»: Ο χωρισμός του διάσημου ζεύγους… κρύβει μεγάλη ίντριγκα

Η πραγματική αιτία χωρισμού Selena Gomez και Justin Bieber μόλις αποκαλύφθηκε