Η Blake Lively μας συστήνει τη μαμά & την αδερφή της και είναι και οι τρεις υπέροχες

Η Blake Lively μας συστήνει τη μαμά & την αδερφή της και είναι και οι τρεις υπέροχες

Είναι και οι τρεις πανέμορφες

Η Blake Lively είναι μία από τις αγαπημένες μας stars στο Hollywood και όχι μόνο για την παρουσία της στον χώρο. Είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι, ενώ λατρεύουμε απίστευτα την όμορφη οικογένεια της. Τόσο ο Ryan Reynolds, όσο και οι κόρες της James και Inez είναι πραγματικά υπέροχοι και μας αρέσει πάρα πολύ όταν τους βλέπουμε όλους μαζί έξω.

Αυτήν τη φορά ωστόσο δεν θα ασχοληθούμε με τον σύζυγο και τα παιδιά της, αλλά με την υπόλοιπη οικογένεια της (aka μαμά και αδερφή). Όλες μαζί παρευρέθηκαν στο event Lorraine Schwartz Launches: The Eye Bangle, το οποίο έλαβε χώρα στο Delilah στο West Hollywood. Εκτός λοιπόν από τους υπόλοιπους καλεσμένους (ανάμεσα τους η Tina Knowles, Julianne Hough, Eiza Gonzalez, Sharon Osbourne) το παρών έδωσαν και οι Robyn και Elaine Lively (αδερφή και μαμά αντίστοιχα) και πάθαμε πλάκα με την ομοιότητα τους.

https://www.instagram.com/p/BgTkTwMlAy3
https://www.instagram.com/p/BgTkREYljOG

Η 46χρονη αδερφή της ηθοποιού φορούσε μία λευκή ολόσωμη strapless παντελόνα (η οποία έβγαζε πραγματικά κάτι πολύ sexy) και ήταν πραγματικά υπέροχες όταν πόζαραν δίπλα δίπλα –μοιάζουν πάρα πολύ- ενώ και η μαμά τους ήταν αρκετά στυλάτη στο event αυτό. Δεν ξέρουμε ποια είναι η δική σου άποψη, αλλά εμάς μας άρεσαν πάρα πολύ οι τρεις τους και ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη εικόνα.

https://www.instagram.com/p/BgTYOvJl8Sl

Διάβασε ακόμη: «Άρχισαν τα όργανα»: Ο χωρισμός του διάσημου ζεύγους… κρύβει μεγάλη ίντριγκα