Η ονειρική φωτογράφιση της Kendall Jenner για τη Vogue

Η ονειρική φωτογράφιση της Kendall Jenner για τη Vogue

Ο λόγος της απουσίας της από τις Εβδομάδες Μόδας και η επιβεβαίωση της σχέσης της.

Το cover girl της αμερικανικής Vogue για τον Απρίλιο είναι η Kendall Jenner. Το 22χρονο supermodel φωτογραφίζεται από το δίδυμο Mert Alas & Marcus Piggott και μιλά στο περιοδικό για την προσωπική του ζωή, για την οικογένεια Kardashian και για τον λόγο που «έριξε τους τόνους» στην καριέρα της.


https://www.instagram.com/p/BgTppDmBVdv

Στη συνέντευξή της, η Kendall Jenner επιβεβαιώνει εμμέσως πως είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα Blake Griffin. «Είμαι ευτυχισμένη…. Είναι πολύ καλός. Ναι, υπάρχει πράγματι κάποιος, που είναι πολύ καλός μαζί μου» λέει. Όσο για το αν σκοπεύει να γίνει κι εκείνη μητέρα σύντομα (πρόσφατα η αδερφή της, Kylie Jenner, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ και η Khloe Kardashian διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της): «Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά όχι ακόμα, όταν θα είμαι 28 ή 29 ίσως».

kendall jenner vogue 2
kendall jenner vogue 3
kendall jenner vogue 1

Παράλληλα, όταν η δημοσιογράφος αναφέρεται στην αποχή της από επαγγελματικά projects τους τελευταίους μήνες (τον προηγούμενο μήνα είχε σχολιαστεί το γεγονός ότι δεν συμμετείχε σε κανένα show κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι): «Αποφάσισα στις αρχές του προηγούμενου έτους, πολύ συνειδητά, να ρίξω λίγο τους τόνους και να αφήσω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου. Να είμαι πιο επιλεκτική και να μην κάνω απλώς ό,τι μου προτείνουν οι ατζέντηδες» ξεκαθαρίζει.

Τέλος, μιλά για τη δημόσια εικόνα της οικογένειας Kardashian/Jenner και σχολιάζει με ειλικρίνεια: «Είναι σχεδόν trendy να μισεί κανείς την οικογένειά μου. Δεν πιστεύω πως ο κόσμος όντως μας σιχαίνεται, αλλά είναι πια στη μόδα: Αν μας μισείς, είσαι cool».

Δες ακόμα: Η Kendall Jenner «απαντά» στις φήμες περί εγκυμοσύνης κάπως έτσι...