Μα πως έχει αδυνατίσει έτσι; Η νέα αποστεωμένη εμφάνιση της star μας ανησύχησε πολύ

Μα πως έχει αδυνατίσει έτσι;  Η νέα αποστεωμένη εμφάνιση της star μας ανησύχησε πολύ

Είσαι σίγουρη πως θέλεις να την δεις;

Μία νέα εμφάνιση έκανε εχθές το νεαρό μοντέλο, το οποίο απαθανατίστηκε στο West Hollywood με ένα chic/casual ντύσιμο, αλλά πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά. Και όταν λέμε αδύνατη δεν εννοούμε πως έχασε απλά μερικά κιλά, αλλά πως ήταν σχεδόν αποστεωμένη και αυτό όπως καταλαβαίνεις μας ανησύχησε αρκετά.

Το κορίτσι αυτό ήταν πάντα αδύνατο είναι η αλήθεια, όμως αυτή της εμφάνιση ήταν πραγματικά αρκετά τρομακτική. Η Kaia Gerber βγήκε μία βόλτα και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν σε αυτή, δίνοντας μας κάποιες λήψεις στις οποίες ήταν πραγματικά αγνώριστη. Η 16χρονη κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerber μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, όμως η τελευταία της εμφάνιση ήταν άκρως ανησυχητική.

Η 16χρονη star φορούσε ένα τζιν σορτσάκι με λευκό κοντομάνικο top, αθλητικά παπούτσια και ένα γκρι μακρύ blazer. Κι εκεί ήταν που είδαμε και το πόσο αδύνατα ήταν τα πόδια της. Σχεδόν αποστεωμένη θα την λέγαμε, χωρίς καμία υπερβολή. Μήπως της συμβαίνει κάτι; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας;

Μέχρι να έχουμε νεότερα, ελπίζουμε να είναι καλά.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Για πρώτη φορά: Η Khloe Kardashian μοιράζεται φωτογραφίες από τα στάδια της εγκυμοσύνης της