Μέσα στο απίστευτο σπίτι της Sharon Stone

Μέσα στο απίστευτο σπίτι της Sharon Stone

Δες τους εσωτερικούς χώρους της έπαυλής της.

Τις πόρτες του σπιτιού της άνοιξε στο Architectural Digest η Sharon Stone. Η 60χρονη ηθοποιός, που μένει στο σπίτι με τους τρεις γιους της, Roan, 17, Laird, 12, και Quinn, 11 ετών, μίλησε στο περιοδικό για τη διαδικασία διακόσμησης της έπαυλης (την οποία αγόρασε όταν ήταν ακόμα υπό κατασκευή πριν από 25 χρόνια), αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα πιο προφυλαγμένο σπίτι, λίγο καιρό μετά τη μεγάλη επιτυχία της με την ταινία «Βασικό Ένστικτο».


https://www.instagram.com/p/BgXEP77HtUs

«Ξαφνικά, άρχισα να έχω παρανοϊκούς stalkers να παρακολουθούν όλη μέρα το σπίτι μου. Η αστυνομία ήταν συνεχώς απ’ έξω. Κάποια στιγμή, μου είπαν να βάλω μερικά πράγματα σε μια βαλίτσα για να με μεταφέρουν σε ένα ξενοδοχείο. Κατάλαβα ότι έπρεπε να βρω ένα καινούργιο σπίτι, με περίφραξη και πύλη» είπε.


https://www.instagram.com/p/BgWf1vKHFnV

Όσο για τη διακόσμηση του σπιτιού, η ίδια αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με έναν ειδικό στις ανακαινίσεις… κάστρων και μάλιστα μετέφερε με τη βοήθειά του τα πλακάκια από ένα κάστρο στην Ελβετία για να επαναδημιουργήσει το ίδιο ακριβώς πάτωμα! Επίσης, συνδύασε αντίκες με πιο μοντέρνα κομμάτια και επένδυσε σε ιδιαίτερα έργα Τέχνης, για να δώσει στην έπαυλη μια σοφιστικέ και νοσταλγική αύρα που να αποπνέει, όπως η ίδια σχολίασε, «ιστορία».

sharon stone house 1
sharon stone house 2

Δες ακόμα: Minimal ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για εσένα που θες να σηκώσεις τα χαλιά