Εκθαμβωτική! Η star στα 50 της έχει αυτό το άψογο κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εκθαμβωτική! Η star στα 50 της έχει αυτό το άψογο κορμί

Και μας το δείχνει στο Instagram account της

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από τον πιο σοκαριστικό χωρισμό του 2017, όμως φαίνεται πως η star έχει αφήσει πια για τα καλά πίσω της αυτό το γεγονός και είναι πια πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Μπορεί να προδόθηκε, μπορεί να πληγώθηκε, όμως μας απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι πολύ δυνατή γυναίκα.

Εκτός από δυνατή και μαχήτρια όμως είναι και μία πολύ όμορφη γυναίκα, που διαθέτει και ένα άψογο σώμα. Και για τα 50 της χρόνια η Kylie Minogue είναι αλήθεια πως έχει κορμάρα. Και αυτό ακριβώς μας έδειξε μέσα από το Instagram account της, όταν ανέβασε δύο φωτογραφίες της από την τελευταία της εμφάνιση.

Καθισμένη σε ένα νεοκλασικό μπαλκόνι με φόντο ένα πολύ όμορφο και καταπράσινο δάσος η Kylie φωτογραφήθηκε φορώντας μία λευκή ολόσωμη φόρμα, η οποία αγκάλιαζε υπέροχα κάθε σπιθαμή του κορμιού της και μας άφησε για μία ακόμη φορά με το στόμα ανοιχτό. Να σημειώσουμε επίσης πως μας άρεσε πολύ και το χτένισμα που είχε επιλέξει για τα μαλλιά της, το οποίο της πήγαινε υπέροχα.

Επιπλέον έδειχνε πολύ ευδιάθετη και ανανεωμένη και αν μη τι άλλο αυτό σημαίνει πως έχει ξεπεράσει για τα καλά πια τον χωρισμό της με τον Joshua Sasse.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και κυκλοφορεί με crop top