Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, η Kate Middleton έκανε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, η Kate Middleton έκανε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της

Κι έχει φουσκώσει πια πάρα πολύ

Σχεδόν ένας μήνας απέμεινε μέχρι την ημέρα που η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα καλωσορίσουν στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι. Μπορεί να μην έχουμε μάθει ακόμη το φύλο του μωρού -αυτό πιθανότατα θα μαθευτεί στη γέννα- μάθαμε όμως πότε περίπου θα γεννήσει η Δούκισσα του Cambridge, με την 23η Απριλίου να είναι η πιο πιθανή ημερομηνία.

Εχθές η Kate και ο William έφτασαν στο West London όπου και πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Αγίου Πατρικίου, με το πριγκιπικό ζεύγος να δίνει φυσικά το παρών. Η Δούκισσα του Cambridge που βρίσκεται πια στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και εχθές έκανε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της ever.

Βλέπεις κι εσύ πως η Kate έχει φουσκώσει πάρα πολύ πια, αυτό ωστόσο δεν την εμποδίζει από το να παρευρίσκεται σε δημόσιες και επίσημες εκδηλώσεις με τον σύζυγο της. Να τονίσουμε βέβαια, πως η Δούκισσα σε αυτήν την τρίτη της εγκυμοσύνη έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά -σε σχέση με τις προηγούμενες δύο πάντα- και αυτό φαίνεται και στο πρόσωπο της. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να παραμένει μία κούκλα και πολύ στυλάτη αν μας ρωτάς.

Για τους εορτασμούς του Αγίου Πατρικίου η Kate επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα -το υποθέτουμε μιας και δεν φαινόταν κάτω από το κλειστό παλτό της- κι ένα μακρύ και χοντρό πράσινο σκούρο παλτό, το οποίο έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν, με μαύρο γουνάκι στα μανίκια και στον λαιμό. Είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν κότσο και είχε βάλει επίσης ένα πράσινο καπέλο.

Η εμφάνισή της ήταν super stylish και chic και αν δεν μας πιστεύεις, δεν έχεις παρά να της δεις στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:Η Meghan Markle κάνει bachelor party και δεν θα πιστεύεις ποιος το διοργανώνει