Survivor 2:Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος & η Όλγα Φαρμάκη γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι και ιδού η απόδειξη

Survivor 2:Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος & η Όλγα Φαρμάκη γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι και ιδού η απόδειξη

Στο Instagram βρήκαμε την απόδειξη

Την Όλγα Φαρμάκη την γνωρίζουμε αρκετά χρόνια τώρα, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο τον μάθαμε πριν από λίγους μήνες όταν και ξεκίνησε τοSurvivor 2. Το ίδιο νομίζαμε και για τους παίκτες μεταξύ τους, ότι δεν γνωριζόντουσαν όλοι με όλους. Να όμως που κάναμε λάθος και το ανακαλύψαμε τυχαία μέσα από το Instagram.

Ο Νάσος -το sexy αυτό αγόρι με τα γένια και τον κοιλιακό φέτα που λίγο έλειψε να αποχωρήσει πριν από μερικές ημέρες- και η Όλγα Φαρμάκη γνωρίζονταν πολύ πριν ξεκινήσει το Survivor και έχουμε και τα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Για να σε προλάβουμε όχι, δεν υπήρξαν ούτε ζευγάρι, ούτε -απ’ όσο ξέρουμε- είχαν κάποιο φλερτ. Οι δύο νέοι είναι πολύ καλοί φίλοι και σίγουρα δεν εξεπλάγησαν και πολύ όταν είδε ο ένας τον άλλον.

Χαζεύοντας λοιπόν το Instagram account του Νάσου (btw πειστήκαμε πως είναι το απόλυτο κορμί του reality επιβίωσης) πέσαμε σε μία φωτογραφία, η οποία είχε ένα πρόσωπο πολύ οικείο. Ναι, η Όλγα Φαρμάκη και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος γνωρίζονται πολύ πριν το Survivor και μάλιστα είναι και πολύ καλοί φίλοι. Ο επιχειρηματίας έχει στο account του μία φωτογραφία με την Όλγα, τραβηγμένη πριν από δύο χρόνια στο Κολωνάκι σε βόλτα τους.

Απίστευτο έτσι; Άραγε η συμμετοχή και των δύο ήταν σύμπτωση ή γνώριζαν από πριν τις προθέσεις ο ένας του άλλου; Μόνο όταν αποχωρήσουν θα μάθουμε (κάτι που ευχόμαστε να αργήσει να γίνει).

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.

Διαβασε ακόμη:

Survivor 2:Το κορίτσι του Γιάννη Δρυμωνάκου, υποδέχθηκε τον κολυμβητή με αυτήν τη φωτό στο Instagram