Η Selena Gomez απαθανίζεται με μαγιό και δεν μπορείς να μην εστιάσεις στην φουσκωμένη της κοιλιά

Η Selena Gomez απαθανίζεται με μαγιό και δεν μπορείς να μην εστιάσεις στην φουσκωμένη της κοιλιά

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν

Έχει περάσει μία εβδομάδα ακριβώς από τότε που ανακοινώθηκε πως η Selena Gomez και ο Justin Bieber χώρισαν και πάλι και όσο περίεργο και αν μας έχει φανεί η 25χρονη τραγουδίστρια δεν είναι ούτε στεναχωρημένη, ούτε τα έχει βάψει και μαύρα. Κάτι αρκετά παράδοξο αν θυμηθείς πως είχε αντιδράσει στους προηγούμενους χωρισμούς τους. Ο Justin από την άλλη στην πρώτη εμφάνιση του ήταν κάπως καταρρακωμένος και αυτό ήταν επίσης κάτι που μας φάνηκε περίεργο στην όλη κατάσταση μεταξύ τους.

Επιστρέφοντας όμως στη Selena, να σου αναφέρουμε πως όσες φορές την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός ήταν πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή, ενώ σε μία από τις εξόδους της απαθανατίστηκε και με ένα άλλο αγόρι αγκαλιά. Η τελευταία της εμφάνιση όμως, ήταν αυτή που μας σόκαρε -αν θες- περισσότερο από όλες τις προηγούμενες. Όχι, δεν έχει καινούργιο σύντροφο και όχι δεν φιλιόταν σε δημόσιο χώρο με τον Weeknd (όνειρο θερινής νυκτός).

Η Selena λοιπόν που τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο Sydney απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τον ήλιο της Αυστραλίας, φορώντας το μπικίνι της και κάνοντας ηλιοθεραπεία, επάνω σε ένα τεράστιο σκάφος με φίλους. Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν ήδη δει τις φωτογραφίες της, τότε δεν μπορεί να μην είδες την περιέργως φουσκωμένη κοιλιά της.

4A555BB100000578 5517277 image a 12 1521442325493

Πραγματικά όσο αστείο ή περίεργο και αν σου ακούγεται, η κοιλιά της 25χρονης τραγουδίστριας ήταν αρκετά φουσκωμένη. Και αυτό μόνο δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει. Είτε ότι είναι έγκυος και γι’ αυτό δεν την έχει στεναχωρήσει ο χωρισμός με τον Justin (ξέρει ότι θα ‘ναι μαζί πάλι) ή απλά παραέφαγε και πρήστηκε λίγο παραπάνω. Πάντως τώρα που την είδαμε με μαγιό είναι όντως αλήθεια πως έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά τελευταία.

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Selena Gomez πάχυνε απότομα ή ιδέα μας;