Angelina Jolie και Jennifer Lopez βλέπουν πολύ διαφορετικά το πώς τις επηρεάζει ο χρόνος που περνάει

Angelina Jolie και Jennifer Lopez βλέπουν πολύ διαφορετικά το πώς τις επηρεάζει ο χρόνος που περνάει

Πώς είναι για μια διάσημη και όμορφη γυναίκα να βλέπει τον εαυτό της να μεγαλώνει;

Στις συνεντεύξεις τους, οι stars συχνά έρχονται αντιμέτωπες με την ίδια ερώτηση: «Πώς νιώθεις βλέποντας τον εαυτό σου να μεγαλώνει;». Με κάποιες ίσως μικρές διαφορές στη διατύπωση, αυτή η ερώτηση μπαίνει σχεδόν πάντα στο ερωτηματολόγιο των δημοσιογράφων των γυναικείων κυρίως περιοδικών.

Πρόσφατα, δύο από τις πιο διάσημες και όμορφες γυναίκες στον κόσμο που διανύουν τη δεκαετία των 40, η Angelina Jolie και η Jennifer Lopez, παραχώρησαν συνεντεύξεις σε δύο μεγάλα γυναικεία περιοδικά, το InStyle και το Harper’s Bazaar αντίστοιχα, και φυσικά κλήθηκαν να δώσουν απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα. Ο -πολύ διαφορετικός- τρόπος που το έκαναν λέει πολλά για το πώς αντιμετωπίζει η κάθε μία όχι μόνο την εικόνα της, αλλά τη ζωή γενικότερα.

Angelina Jolie: «Βλέπω τον εαυτό μου να μεγαλώνει και το λατρεύω. Για μένα, αυτό σημαίνει πως είμαι ζωντανή – ζω τη ζωή μου και γι’ αυτό μεγαλώνω. Δεν λατρεύω την κηλίδα στο πρόσωπό μου που μου άφησε μία από τις εγκυμοσύνες μου, σίγουρα. Βλέπω τα “ψεγάδια” μου. Αλλά αυτό που βλέπω και μου αρέσει δεν έχει να κάνει με το σχήμα ή την εμφάνισή μου. Έχει να κάνει με το ότι στο πρόσωπό μου, βλέπω όσα έχω δημιουργήσει, βλέπω την οικογένειά μου. Βλέπω την ηλικία μου».

Jennifer Lopez: «Η καθημερινή επιβεβαίωση είναι πολύ σημαντική. Είμαι νέα, είμαι διαχρονική. Το λέω αυτό στον εαυτό μου κάθε μέρα, αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Ακούγεται σαν ένα χιλιοειπωμένο κλισέ, αλλά δεν είναι. Η ηλικία είναι στο μυαλό μας. Απλώς κοίτα την Jane Fonda!».

Δες ακόμα: Η Angelina Jolie ποζάρει στον φακό και μας δείχνει το τατουάζ για τον Brad Pitt