Survivor 2: Η ομάδα που έχασε την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι

Survivor 2: Η ομάδα που έχασε την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα που χάνουν οι Διάσημοι

Ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας πραγματοποιήθηκε απόψε στο Survivor με Διάσημους και Μαχητές να παλεύουν για να σώσουν την ομάδα τους και τους παίκτες τους από πιθανή αποχώρηση. Τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες η ομάδα των Διασήμων ήταν αυτή που έχασε την ασυλία, με αποτέλεσμα να έχουν αποχωριστεί ως τώρα τους Ελένη Χατζίδου, Ξένια- Rec, αλλά και τον αρκετά δυνατό παίκτη, Γιάννη Δρυμωνάκο.

Κι ενώ σήμερα και μετά την προσθήκη των τριών νέων παικτών πιστέψαμε πως η ομάδα τους θα έπαιρνε και πάλι τα πάνω της και επιτέλους θα κέρδιζαν το τοτέμ της ασυλίας, απογοητευτήκαμε, αφού οι Μαχητές ήταν αυτοί που για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα έφυγαν αλώβητοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Συμβούλιο ψηφοφορίας λοιπόν, περίμενε σήμερα την ομάδα των Διασήμων και ατομική ασυλία πήραν οι Όλγα Φαρμάκη και Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και οι νέοι παίκτες που δεν μπόρεσαν να ψηφιστούν για την πρώτη εβδομάδα. Οι τρεις παίκτες λοιπόν, που τίθενται στην διάθεση του κοινού είναι οι Στελιος Κρητικός, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ποιοι θα παραμείνουν και ποιος θα αποχωρήσει αύριο;

Διάβασε ακόμη:

Με κινητό στο Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;