Να γιατί η Jennifer Aniston αποφάσισε να το ρίξει στους μικρότερους άντρες

Πατουχέα Μαριάννα
Να γιατί η Jennifer Aniston αποφάσισε να το ρίξει στους μικρότερους άντρες

Εμπρός Jennifer στο δρόμο που χάραξε η Kourtney!

Σαν χθες μας φαίνεται που η Jennifer Aniston και ο -επί 2 χρόνια σύζυγός της- Justin Theroux αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, και κάπως έτσι να λήξουν το γάμο τους. Σχεδόν ένα μήνα μετά, η όμορφη ηθοποιός είναι έτοιμη να ξεκινήσει το «ψάξιμο» χωρίς, όμως, να βιάζεται να ρίξει άγκυρα.

«Η Jennifer, σε αυτή τη φάση της ζωής της, δεν ενδιαφέρεται για μια σοβαρή σχέση. Τώρα, βασικό της μέλημά είναι να περνάει καλά και οι δεσμεύσεις έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα. Αυτός είναι και ο λόγος που «στοχεύει» σε μικρότερους άντρες, αφού νιώθει πως ένας νεαρότερος από αυτήν δεν θα θέλει να δεσμευτεί» αναφέρει το φιλικό της περιβάλλον.

«Για την ώρα κανένας δεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Jen, ο επόμενός της σύντροφος, όμως, δε νομίζω ότι θα υπερβαίνει τα 30. Δεν την ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας. Στόχος της είναι να περνάει καλά.» συνεχίζει η πηγή.Αν σκεφτείς ότι αυτός δεν ήταν ο πρώτος γάμος για την Jennifer που δεν ευδοκίμησε (ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον γάμο της στο Malibu με τον Brad Pitt; ) η ιδέα να στραφεί σε κάποιον μικρότερό της δεν είναι και άσχημη.

Άλλωστε, η Jennifer δεν είναι η μόνη που πήρε μια τέτοια απόφαση. Σου θυμίζουμε ότι η 38χρονη Kourtney Kardashian είναι εδώ και ένα χρόνο με το 24χρονο μοντέλο Younes Benjima και φαίνεται να τα πηγαίνουν περίφημα!

Εμπρός Jennifer στο δρόμο που χάραξε η Kourtney!

Δες επίσης:

Ένα μήνα μετά τον χωρισμό η Jennifer Aniston απαθανατίζεται σε πάρτι και πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η Jennifer Aniston, η απομόνωση στο σπίτι και η «συντροφιά» της μετά το διαζύγιο

Αυτό είναι το νέο toy boy της Kourtney Kardashian