Αυτό είναι το νέο toy boy της Kourtney Kardashian

Αυτό είναι το νέο toy boy της Kourtney Kardashian

Και θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Μετά τον δακρύβρεχτο χωρισμό της Kourtney Kardashian από τον Scott Disick, όλοι στοιχημάτιζαν για το πότε θα ξεκινήσουν και οι δύο νέες σχέσεις, με ποιους και πότε θα αποφάσιζαν να τις επισημοποιήσουν.

Η αλήθεια είναι ότι η Kourtney έχει πληγωθεί πολύ με τα καμώματα του Scott ο οποίος την έχει απατήσει ουκ ολίγες φορές και την έχει εκθέσει με τα μεθύσια του και τις καταχρήσεις του αφού ποτέ δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεσή του για να ολοκληρώσει κάποιον κύκλο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Πέρασαν πολλά χρόνια με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά όπως πλέον φαίνεται, η απόφασή τους είναι οριστική και αμετάκλητη αφού πλέον και οι δύο ζουν νέους έρωτες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το πρώτο βήμα έκανε ο πληγωμένος Scott καθώς πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι εμφάνισε νέα ερωμένη για να εκδικηθεί την Kourtney που δεν τον δέχτηκε πίσω παρά το γεγονός ότι έχουν τρία παιδιά μαζί.

Ο Scott Disick εδώ και αρκετούς μήνες βγαίνει με το μοντέλο Sofia Richie, κόρη του γνωστού τραγουδιστή Lionel Richie. Μία σχέση για την οποία ο Scott έχει ακούσει τα εξ αμάξης από γνωστούς, φίλους και αμερικανικά tabloids αφού είναι μόλις 19 ετών κι εκείνος 34.

Όμως η έκπληξη ήρθε από την κατά τ’ άλλα πουριτανή Kourtney η οποία γνωστοποίησε επιτέλους τον νέο της σύντροφο… Πρόκειται για τον 24χρονο Younes Bendjima. Αλγερινό μοντέλο και μποξέρ που ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Γαλλίας. Εξού και τα ρομαντικά τους τριήμερα στο Παρίσι.

Μάλιστα ο Younes Bendjima έχει υπάρξει πρώην του top model Jourdan Dunn που τυχαίνει αν είναι και κολλητή φίλη της αδερφής της Kourtney, Kendall Jenner

Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις…

Διαβάστε ακόμη:
Είναι πια επίσημο; Η Kourtney Kardashian και ο Younes Bendjima σε τρυφερά τετ-α-τετ σε βραδινή έξοδο

Η οικογενειακή φωτογραφία των Kardashians και η σπόντα της Kourtney για την απουσία της Kylie Jenner