Αυτήν την είδηση την περίμενες καιρό τώρα: Brad Pitt και Jennifer Aniston βγαίνουν κρυφά ραντεβού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτήν την είδηση την περίμενες καιρό τώρα: Brad Pitt και Jennifer Aniston βγαίνουν κρυφά ραντεβού

Και δεν πάει ο νους σου ποιος τα κανονίζει

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux έχουν χωρίσει πάνω από ενάμιση μήνα τώρα και έκτοτε δεν είχαμε κάποιο νέο από το στρατόπεδο των δύο stars. Μπορεί τις πρώτες ημέρες να ακούστηκαν αρκετά περί απιστίας και περί επανασύνδεσης της ηθοποιού με τον Brad Pitt, όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα, με αποτέλεσμα να μην δοθεί και συνέχεια σε όλο αυτό.

Και ξαφνικά εκεί που καθόμασταν και χαζεύαμε στο διαδίκτυο, διαβάσαμε αυτήν την είδηση και κάπως «μείναμε». Φήμες λέει, θέλουν τον Brad Pitt να βγαίνει καιρό τώρα με την Jennifer Aniston και τις εξόδους αυτές να τις κανονίζει ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, το οποίο με τίποτα δεν φανταζόσουν.

Και κάπως έτσι νιώθουμε σα να βρισκόμαστε και πάλι στις αρχές του 2000 όπου και άρχισε να βγαίνει το ζευγάρι. Το περιοδικό Star μάλιστα αναφέρει πως οι δύο ηθοποιοί έχουν συναντηθεί αρκετές φορές σε βραδινές εξόδους και τα κρυφά αυτά τετ-α-τετ δεν τα έχει κανονίσει άλλος από τον φίλο του ηθοποιού, George Clooney.

«Ο George ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για τον χωρισμό του Brad από την Angie και αργότερα, όταν χώρισε η Jennifer με τον Justin, εκείνος τον ενθάρρυνε, προκειμένου να βρει το θάρρος να συναντηθεί μαζί της και να δώσουν στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία», αναφέρει η πηγή του περιοδικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο George Clooney προσπάθησε να τους κάνει να συναντηθούν στις 3 Μαρτίου στο pre-party των Oscars, όπου ο ίδιος είχε παρευρεθεί με τον Brad.

Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό με την Jennifer Aniston να στέλνει τον σοφέρ της να τους παραλάβει από το Beverly Hills, προκειμένου να τους πάει στο σπίτι της στο Bel Air. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που συναντήθηκαν μετά τον χωρισμό τους. Το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ δεν θα το μάθουμε ποτέ, όμως σίγουρα η επανασύνδεση είναι πιο κοντά απ’ όσο περιμέναμε.

Διάβασε ακόμη:

Αυτή η φωτογραφία της Kylie Jenner από την εγκυμοσύνη της, είναι τουλάχιστον συλλεκτική