Όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Η εγκυμονούσα Khloe Kardashian, σε μια φωτογράφιση που θα λατρέψεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Η εγκυμονούσα Khloe Kardashian, σε μια φωτογράφιση που θα λατρέψεις

Δες τις φωτογραφίες που έβγαλε

Πριν από λίγες ημέρες η Khloe Kardashian έκανε μία φωτογράφιση για την εγκυμοσύνη της, ποστάροντας στο account της στο Instagram, μία με μαύρα εσώρουχα κι ένα κιμονό. Εκεί παράλληλα μας αποκάλυψε πως σε περίπου δύο εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά το μωράκι της.

Η φωτογράφιση με την φίλη της Kylie όμως, συνεχίστηκε και πίστεψε μας θέλεις πάρα πολύ να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασε στο app της η reality star. Η 33χρονη ζει κάθε δευτερόλεπτο της εγκυμοσύνης της και αν μπορούμε να μπούμε έστω και λίγο στη θέση της, πιστεύουμε πως νιώθει υπέροχα. Ποια μανούλα άλλωστε -μέλλουσα ή μη- δεν έχει όμορφα αισθήματα γι’ αυτό που της συμβαίνει.

Η κοιλίτσα της Khloe έχει φουσκώσει πια πάρα πολύ και στις φωτογραφίες φαίνεται πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά. Η μητρότητα την έχει ομορφύνει πολύ και αυτό είναι κάτι παραπάνω από φανερό. Η φωτογραφία πάντως που μας άρεσε και μας άγγιξε περισσότερο από όλες ήταν αυτή που πόζαρε παρέα με τον σύντροφο της, Tristan Thompson, σε ασπρόμαυρο φόντο και με την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτή η φωτογραφία της Kylie Jenner από την εγκυμοσύνη της, είναι τουλάχιστον συλλεκτική