Ένας ακόμη χωρισμός για το Hollywood. Οι δύο stars δεν είναι πια μαζί και αυτό είναι επίσημο

Ένας ακόμη χωρισμός για το Hollywood. Οι δύο stars δεν είναι πια μαζί και αυτό είναι επίσημο

Δύο χρόνια φαίνεται πως ήταν αρκετά

Δύο χρόνια μόνο κράτησε η σχέση του διάσημου ζευγαριού, το οποίο χώρισε κι επίσημα, όπως αναφέρει το Us Weekly. Κάτι αρκετά περίεργο αν σκεφτείς πως η 25χρονη star ανέβαζε φωτογραφίες με τον σύντροφο της στο Instagram μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες. Αυτός είναι ο τρίτος χωρισμός σε διάστημα τριών εβδομάδων και μάλλον το Hollywood βιώνει μία κρίση.

Η Olivia Culpo και ο αθλητής του NFL, Danny Amendola, ήταν ένα από το πολύ όμορφα και sexy ζευγάρια και όσο να πεις ένα σοκ το πάθαμε μόλις διαβάσαμε την είδηση αυτή. Οι δύο stars ήταν μαζί δύο χρόνια και ακόμη παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο χώρισαν. Κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο μία πηγή που μίλησε στο Us Weekly ανέφερε.

«Η Olivia και ο Danny χώρισαν οριστικά και αυτό έχει να κάνει με την απόσταση μεταξύ τους. Ο σύντροφος της πήρε μεταγραφή από τους England Patriots στους Miami Dolphins, νωρίτερα μέσα στον μήνα και δεν βλεπόντουσαν σχεδόν καθόλου. Η Olivia δεν ήθελε με τίποτα να μετακομίσει και κάπως έτσι ήρθε ο χωρισμός».

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί στις αρχές του μήνα, όταν και πήγαν διακοπές στις Μπαχάμες, με την Olivia να ανεβάζει στο account της μία πολύ τρυφερή και sexy φωτογραφία ταυτόχρονα.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμα:

Όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Η εγκυμονούσα Khloe Kardashian, σε μια φωτογράφιση που θα λατρέψεις