Σίγουρα θα μας τρελάνει: Η Selena Gomez... πιο λεπτή από ποτέ

Πατουχέα Μαριάννα
Σίγουρα θα μας τρελάνει: Η Selena Gomez... πιο λεπτή από ποτέ

Πού πήγαν τα παραπανίσια κιλά βρε παιδιά;

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την φρεσκοχωρισμένη Selena Gomez να περνά χρόνο με τις φίλες της μετά την Κυριακάτικη εκκλησία στους δρόμους του Los Angeles. Κρατώντας την Βίβλο και ένα τετράδιο, η 25χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να βγει για φαγητό με φίλες τώρα που ο προσωπικός χρόνος της χωρίς τον Justin.. είναι άπλετος!

Αρχικά λοιπόν, δεν μπορέσαμε να μη σταθούμε στο γεγονός ότι η Selena φαινόταν πιο λεπτή από ποτέ! Σίγουρα θυμάσαι τις φωτογραφίες, της προηγούμενης εβδομάδας οι οποίες την έδειχναν με παραπανίσια κιλά. Ε τώρα, τα κιλά εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας, μπερδεύοντάς μας ακόμα περισσότερο.

Η δεύτερη λεπτομέρεια που μας τράβηξε την προσοχή, ήταν το φούτερ που επέλεξε να φορέσει. Η όμορφη Selena εμφανίστηκε με total black look, φορώντας ένα over-sized μαύρο φούτερ, μαύρο skinny παντελόνι και λευκές κάλτσες με μαύρα loafers. Παράλληλα, με ασημένια clip κράτησε τα μαλλιά της πίσω, τονίζοντας του στρογγυλούς κρίκους που κόσμησαν τα αυτιά της. Στο λαιμό επέλεξε να φορέσει έναν ασημένιο σταυρό.

29345856 10214889904537712 29534976 n

Το θέμα μας εμάς είναι αυτό το over-sized φούτερ, κι αυτό γιατί έγραφε πάνω με μεγάλα γράμματα “Choose empathy”.

Τι εννοεί με αυτό; Σε ποιόν μιλάει για κατανόηση; Μήπως αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Justin λίγες μέρες μετά από αυτό που της έκανε; Μήπως του ζητάει να μπει στη θέση της;

Ε δεν ήταν και λίγο να εμφανιστεί με καλλίγραμμη ξανθιά παρουσία στο κέντρο του Los Angeles.

Δείτε επίσης:

«Ούρλιαζε» η Selena: Ο Justin Bieber μόλις εμφανίστηκε με νέα συνοδό… η οποία κάτι σου θυμίζει

H Selena Gomez πάχυνε απότομα ή ιδέα μας;

Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την κοπέλα που «έκλεψε» τον Justin από τη Selena Gomez