Είσαι έτοιμη να δεις το τεράστιο μονόπετρο της Paris Hilton;

Πατουχέα Μαριάννα
Είσαι έτοιμη να δεις το τεράστιο μονόπετρο της Paris Hilton;

... που παραλίγο να χάσει

Μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης πήρε η Paris Hilton όταν επέστρεψε στα χέρια της το -κρατήσου- ύψους 2 εκ. δολαρίων μονόπετρό της.

Η 37χρονη διασημότητα αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter ότι είχε χάσει το 20 καρατίων δαχτυλίδι των αρραβώνων που της χάρισε ο αρραβωνιαστικός της Chris Zylka. «Είμαι τόσο τυχερή» δήλωσε η Paris πριν ξεκινήσει να αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν.

«Το δαχτυλίδι είναι τόσο βαρύ και μεγάλο που κυριολεκτικά πέταξε από τα δάχτυλο μου και προσγειώθηκε την ώρα που χόρευα στην σαμπανιέρα ενός άλλου τραπεζιού. Ευχαριστώ τον Θεό που έκανε το θαύμα να βρει ο αρραβωνιαστικός μου το δαχτυλίδι πολύ πριν το αρπάξει κάποιος άλλος».

paris3

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή σε πολύ γνωστό nightclub του Miami το οποίο καλύπτει μια έκταση 5000 τμ. Μόλις η Paris αντιλήφθηκε ότι το δαχτυλίδι δεν ήταν στο χέρι της, ο Chris έδωσε εντολή σε όλους τους άντρες της ασφάλειας του μαγαζιού να ψάξουν το δαχτυλίδι στον VIP χώρο που διασκέδαζαν.

Θαμώνες του μαγαζιού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί ανέφεραν ότι σοκαρίστηκαν από την ικανότητα της ασφάλειας να εντοπίσει το μονόπετρο μέσα στον πάγο και την ώρα που βρέθηκε η Paris ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε ακόμα:

Paris Hilton’s wedding: Θα είναι παρούσα η -πρώην- κολλητή της Kim Kardashian;

Κι όμως συνέβη! Η κίνηση της Paris Hilton λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα θα σε αφήσει άφωνη