MasterChef spoiler: Ένα από τα φαβορί εκτός παιχνιδιού

MasterChef spoiler: Ένα από τα φαβορί εκτός παιχνιδιού

Τι συμβαίνει με το reality μαγειρικής;

Το MasterChef 2 συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και εμείς παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα -θα έλεγε κανείς-. Σήμερα είναι ο τελικός του mini διαγωνισμού Silver Award που διεξάγεται την τελευταία εβδομάδα, με την Μάγκυ και τον Χρήστο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ποιος είναι αυτός που θα κερδίσει, θα το μάθουμε σε λίγη ώρα.

Ως τότε σου έχουμε ένα ακόμη νέο, το οποίο μάλλον δεν θα σε χαροποιήσει και πολύ. Τα spoilers διαδέχονται το ένα το άλλο και εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως οι μάγειρες που θεωρούνταν και θεωρούσαμε φαβορί δεν είναι πια στο παιχνίδι. Μετά τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα -αυτή η μονομαχία με νικητή τον Τζώρτζη μας κόστισε αρκετά- έρχεται ένα ακόμη spoiler, που θέλει ένα ακόμη φαβορί να βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Και μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν. Βλέπεις δεν υπάρχουν μόνο στο Survivor spoilers. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες αυτών των διαρροών φαίνεται πως ο Δημήτρης Τσίκιλης δεν θα φτάσει στον τελικό, αφού τα αδιάκριτα μάλλον βλέμματα τον τσάκωσαν να πίνει καφέ με έναν φίλο του. Όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς και άτομα που θεωρούσαμε φαβορί δεν βρίσκονται καν μέσα στο σπίτι.

Ποιος πιστεύεις πως θα είναι ο νικητής τελικά; Και ποιος θα φύγει ακόμη;

Δες την φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

5 λόγοι για τους οποίους ο Tζώρτζης είναι η πιο μισητή παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης

Δημοσθένης Mπαλόπουλος & Βασίλης Μουρατίδης: Ποιοι είναι οι δύο κούκλοι μάγειρες του Master Chef;