Survivor 2: Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε την σύντροφο του Γιάννη Τσίλη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor 2: Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε την σύντροφο του Γιάννη Τσίλη

Την βρήκαμε και σου την παρουσιάζουμε

Μετά από έναν μήνα σχεδόν η ομάδα των Διασήμων εχθές κέρδισε το αγώνισμα, το οποίο είχε ως έπαθλο την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν σου κρύβουμε πως χαρήκαμε ιδιαιτέρως γι’ αυτήν τους τη νίκη, αφού είχαν πάρα πολύ καιρό να κερδίσουν και ομολογουμένως θα τους είχαν λείψει ακόμη περισσότερο οι δικοί τους άνθρωποι.

Όλοι οι παίκτες λοιπόν οδηγήθηκαν στον χώρο όπου βλέπουν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους άτομα και εκεί γνωρίσαμε αδέρφια, γονείς, αλλά και συντρόφους των παικτών. Μέσα σε αυτούς λοιπόν, γνωρίσαμε και την αρραβωνιαστικιά του Γιάννη Τσίλη, στην οποία όπως είδαμε εχθές ο αθλητής έκανε πρόταση γάμου, το βράδυ πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Λένα το όνομα της και εμείς την βρήκαμε στα social media και ήρθε η ώρα να σου την συστήσουμε λίγο καλύτερα. Εδώ είναι το account της στο Instagram και όπως θα δεις και μόνη σου, είναι από τις μεγαλύτερες fans του παιχνιδιού. Η όμορφη μελαχρινή ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο με τον καλό της από το παιχνίδι, ενώ δεν λείπουν και τα stories από το προφίλ της. Το σίγουρο πάντως είναι, πως εκτός από τον Γιάννη Τσίλη, λατρεύει και τις μηχανές.

Εμείς διαλέξαμε μερικές φωτογραφίες της και σου την παρουσιάζουμε καλύτερα στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2: Πώς έφυγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πώς γύρισε