Αυτό θα πει αληθινή φιλία. Τη συμβουλή της Courteney Cox στην Jennifer Anniston δεν θα την πιστεύεις

Αυτό θα πει αληθινή φιλία. Τη συμβουλή της Courteney Cox στην Jennifer Anniston δεν θα την πιστεύεις

Για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε το αντίθετο

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις αρκετά χρόνια τώρα, η Jennifer Aniston και η Courteney Cox είναι πάρα πολύ καλές φίλες, και αυτό ομολογουμένως είναι κάτι που θαυμάζουμε. Μετά τα «Φιλαράκια» η φιλία τους συνεχίζεται ακόμη και αν μας ρωτάς είναι πολύ όμορφο και σημαντικό. Και αυτή η φιλία κρατάει χρόνια τώρα και είναι και η μόνη που γνωρίζει την Jennifer από την καλή και από την ανάποδη.

Η 49χρονη ηθοποιός, η οποία είναι και πάλι χωρισμένη φυσικά έχει δίπλα της στήριγμα την Courteney, η οποία μάλιστα την συμβούλεψε ή μάλλον την προειδοποίησε για κάτι που μας άφησε άφωνες. Ξέρεις πως η κολλητή σου είναι πάντα εκεί όταν χωρίζεις και σε βοηθά να αποφύγεις τις κακοτοπιές ή να κερδίσεις και πάλι αυτόν που αγαπάς. Και αυτό ακριβώς έκανε και η 53χρονη star με μία μικρή παραλλαγή.

Απέδειξε πόσο καλή και πραγματική φίλη είναι, προειδοποιώντας (ή συμβουλεύοντας) την Jennifer Aniston να μην επιστρέψει σε καμία περίπτωση πίσω στον…. Brad Pitt ό,τι και να γίνει. Περίμενες να δεις το όνομα του Justin ε; Λάθος λοιπόν γιατί άλλο είναι το ζευγάρι που καίει. Και μπορεί όλοι να λένε πως αυτή η επανασύνδεση είναι δύσκολη, ξέρουμε όμως πολλούς που θα την ήθελαν να συμβεί πραγματικά.

Τάδε έφη, η Courteney λοιπόν, η οποία αγαπά πολύ την Jennifer και θέλει το καλό της. Επομένως όλο και κάποιες ενδείξεις θα είχε για να το λέει αυτό, δεν συμφωνείς; Μήπως τελικά αυτή η επανασύνδεση δεν είναι και τόσο απίθανη;

Διάβασε ακόμη:

Να γιατί η Jennifer Aniston αποφάσισε να το ρίξει στους μικρότερους άντρες